Skip to main content

Welkom Ethias!

  • 14/03/2017

Voka – Kamer van Koophandel Limburg verwelkomt Ethias als nieuwe structurele partner. CEO Benoît Verwilghen en commercieel directeur Edwin Hoeven van Ethias ondertekenden samen met voorzitter Voka – KvK Limburg Francis Wanten en gedelegeerd bestuurder Johann Leten de partnerovereenkomst.

Ethias
“Wij zijn zeer blij met Ethias als nieuwe structurele partner voor onze organisatie.”

 

“We zijn ervan overtuigd dat dit structureel partnership een toegevoegde waarde is voor beide partijen. Als werkgever van 1 700 medewerkers met stevige verankering in Limburg, wil Ethias zich bijkomend verder profileren als partner van het bedrijfsleven. Ethias is van oorsprong een directe verzekeraar maar werkt voor het corporate segment exclusief samen met een beperkte selectie van industriële verzekeringsmakelaars", stelt Edwin Hoeven, commercieel directeur Ethias Vlaanderen. 

 

"Op dit moment kent men Ethias vooral als dé verzekeraar van de publieke sector. De samenwerking met Voka – KvK Limburg biedt trouwens ook daar een opportuniteit omdat (semi-) publieke spelers de jongste tijd meer en meer aansluiting vinden bij Voka – Kamer van Koophandel Limburg. We kijken dus uit naar de invulling van dit samenwerkingspact. Zie het als een extra klankbord dat we opzetten om op de hoogte te blijven van alles wat er speelt op het terrein, wat de noden en evoluties zijn."

 

“Wij zijn zeer blij met Ethias als nieuwe structurele partner voor onze organisatie”, stelt voorzitter Voka – Kamer van Koophandel Limburg Francis Wanten. “Wij kijken uit naar de verdere samenwerking en zijn er rotsvast van overtuigd dat deze samenwerking enkel winnaars gaat opleveren..”

 

Ethias vervoegt Groep JAM,  Electrabel, SD-Worx, ING, G4S, Proximus, Mensura, KPMG en Hands Mediarouting als structurele partners van Voka – Kamer van Koophandel Limburg.