Skip to main content
  • Nieuws
  • Wegen op het beleid doen we met uw input

Wegen op het beleid doen we met uw input

  • 09/06/2017

Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland lanceert op 14 juni grote enquête in samenwerking met ICMA Group.

Als werkgeversorganisatie beschouwen we het als onze kerntaak om de belangen van de ondernemers te verdedigen. Die taak volbrengen, gaat niet zonder de input van onze leden, de ondernemers.

We zijn vandaag minder dan 500 dagen voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 waarvoor we graag aanbevelingen meegeven aan de toekomstige lokale bestuurders. Daarom lanceren we op 14 juni, samen met onderzoeksbureau ICMA Group, een enquête bij ondernemers over hun stad of gemeente. Dankzij uw hulp kunnen wij meehelpen de juiste klemtonen te leggen en aanbevelingen te formuleren.

Hoe denkt u over de ruimtelijke ordening in uw stad of gemeente? Hoe zit het met mobiliteit en de bereikbaarheid binnen uw stad of gemeente? Wordt ondernemerschap gestimuleerd? Wij willen graag weten wat u hierover denkt.

Vanaf 14 juni start ICMA Group in opdracht van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland met een digitale enquête naar u als lid van de Kamer met de vraag om het lokale bestuur te evalueren. In een tweede fase zal ICMA op onze vraag u ook telefonisch contacteren om enkele vragen te beantwoorden.

We hopen alvast op uw medewerking.

 

Contactpersoon

Dirk Bulteel

Directeur Belangenbehartiging

Welt white paper
Gosselin
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende