Skip to main content
  • Nieuws
  • Wat vragen 2.800 ondernemers in Mechelen en Kempen voor 26 mei?

Wat vragen 2.800 ondernemers in Mechelen en Kempen voor 26 mei?

  • 04/03/2019

Waar staan we voor en waar gaan we voor? Wat vragen de ondernemers in Mechelen en Kempen, voor de verkiezingen van 26 mei? Tien prioriteiten hebben we opgelijst. Op basis van cijfers, analyses, eigen studies en feedback die we van jou als ondernemer hebben gekregen. Het resultaat is een krachtig memorandum. Op maat van de regio Mechelen-Kempen. Je kan het vanaf vandaag bekijken.

En wel op deze pagina. Hier staat het nieuwe lokale memorandum, 2.339 woorden telt het. Onze boodschap laat zich bondiger samenvatten: we willen weg van de middelmaat en moeten voluit gaan voor goud. Onze regio verdient het. Of moeten we het normaal vinden dat een ondernemer van een klein of groot bedrijf elke winter moet vrezen dat de stroom kan uitvallen? Dat hij zijn leveringen en vrachtwagens jaar in jaar uit langer in de file ziet staan? Of dat onze vacatures niet ingevuld raken? Het antwoord is ronduit: “Neen”. Voka - KvK Mechelen-Kempen wil af van het beleid van de halve oplossingen.
Op de website www.durfkiezen.be/lokaal/mechelen-kempen vind je ons recept terug. Onze ingrediënten om onder meer de krapte op de arbeidsmarkt te verzachten, de files te verminderen en het ondernemersklimaat te verbeteren.

Wordcloud

 

Contactpersoon

Wim Brillouet

Manager belangenbehartiging & woordvoerder

Advertentie Vermant - mei