Skip to main content
  • Nieuws
  • Wat je deze maand zeker niet mag missen in Bedrijvig Limburg....

Wat je deze maand zeker niet mag missen in Bedrijvig Limburg....

  • 04/04/2019

Deze maand geven we je opnieuw een inkijk in ons uitgebreide Voka-netwerk. Welk bedrijf maakt de sprong naar Kenia? Wat met Industrie 4.0? En hoe ga je in drie stappen naar een goede kredietverzekering? Verder zetten we weer heel wat (nieuwe) leden-ondernemingen en ondernemers in de kijker. Lees even mee!

BL covers april

Volgende maand trekken we weer naar de stembus voor de Vlaamse, federale en Europese verkiezingen. Onze gedelegeerd bestuurder eist dat Limburg ook een deel van de taart krijgt en niet alleen de kruimels.

"We moeten ambitieuzer durven zijn. Limburg moet kunnen excelleren. We hebben genoeg gestudeerd. Nu moeten we aan de slag gaan."

Over de grenzen heen

Succesvol zakendoen met Kenia? Bereid je zorgvuldig voor! Ondernemer Bose begaf zich zopas op de Keniaanse markt en liet zich bijstaan door Voka Ambassadeur Jan de Keuster. Lees hier het verhaal van Jan en Kristien!

Je bent al actief op de internationale markt? Top! Maar hoe ga je jouw onderneming beschermen tegen niet-betalers van buitenlandse klanten? In drie stappen helpen we je op weg naar een kredietverzekering.

Ready, set, go!

Maak kennis met Laura Hoogland van Educative Tools, onze starter in de kijker. Lees hier hoe zij haar hulpmiddel om te studeren in de markt zet.

Zit je zelf met een startersidee? Hou dan zeker onze Bryo-blog in de gaten. De komende maanden leggen we in 10 stappen uit hoe je van een idee naar een uitgewerkt businessplan kan gaan. Bekijk hier alvast de eerste blog en ontdek jouw fertiele grond!

Welk vlees hebben we in de kuip?

Gerrie Vanwelde, technical en service director bij de Truiense start-up NoviQ, is deze maand ons lid in de kijker! Waarom er vandaag zoveel start-ups zijn? Lees het hier!

Benieuwd naar onze nieuwe Voka-leden? We stellen deze maand maar liefst 11 straffe ondernemers aan je voor.

MDL (tandtechnisch labo) is een familiebedrijf waarbij wederzijds respect centraal staat. Twee van de drie kinderen hebben het team aangevuld. Dit interview vertelt meer over hoe het familiebedrijf in elkaar zit.

Lees hier de volledige webversie van Bedrijvig Limburg/Limburg Bedrijvig