Skip to main content
  • Nieuws
  • Waarom deelnemen aan Voka Open Bedrijvendag? 3 redenen

Waarom deelnemen aan Voka Open Bedrijvendag? 3 redenen

  • 01/07/2019

Op 6 oktober vindt alweer een nieuwe editie van de Voka Open Bedrijvendag plaats. Met gemiddeld meer dan 100.000 bezoekers is dit event traditiegetrouw een schot in de roos. Het vormt de ideale gelegenheid om het grote publiek of de buren te laten kennis maken met je bedrijf. Er zijn 1001 redenen om de deuren mee open te gooien! We geven je er alvast drie. 

1. Employer Branding

Ben je op zoek naar nieuwe werkkrachten en wens je je vacatures op Voka Open Bedrijvendageen originele manier in de kijker te plaatsen? Rekruteren via Voka Open Bedrijvendag is dan een slimme zet. Geïnteresseerden kunnen je bedrijf namelijk op een heel anonieme en vrijblijvende manier ontdekken. Ze ontdekken wat je doet, wat de jobinhoud is, wie de toekomstige collega’s zijn en hoe de sfeer zit; allemaal essentiële factoren om te beslissen of je ergens wel of niet aan de slag wil. Daarnaast bereik je op Voka Open Bedrijvendag niet alleen werkzoekenden. Je bereikt óók mensen die misschien helemaal niet op zoek zijn, maar toch overdonderd geraken door je bedrijf.

2. Het jaarthema 'Groen'

Met een groen imago scoor je zowel bij klanten, bij sollicitanten als bij medewerkers:

  1. Je kan een voortrekker zijn in de GREENSPOT (= De Greenspot is een verzameling van deelnemende bedrijven die met hun Core business volledig binnen onze groene pijler vallen.)
  2. Samen met jou en de andere deelnemende bedrijven kunnen we dit thema extra aandacht geven en spring je er met jouw bedrijf extra uit
  3. Het welzijn van jouw medewerkers verhogen en het imago t.o.v. klanten, leveranciers, omgeving, enz. verbeteren.

3. Imago

Wil je een positief gevoel creëren bij het grote publiek wanneer ze jouw bedrijfsnaam horen of lezen? Een sterk imago zorgt voor goede relaties met jouw klanten, toekomstige klanten en leveranciers. Wil je aan de omgeving laten zien welke maatregelen je hebt getroffen op vlak van veiligheid, milieu, geluid, werkgelegenheid,….Of ben je druk bezig om alle vooroordelen over je sector / bedrijf weg te werken?
 
Bovendien wordt het imago van je bedrijf meegenomen in ons mediaplatform. Zowel online en offline krijgt jouw bedrijf een ongeziene visibiliteit bij het grote publiek!

Voka Open Bedrijvendag

Inschrijven kan nog tot 15 juli op www.openbedrijvendag.be