Skip to main content
  • Home
  • Nieuws
  • Vraag Innovatiepremie aan wanneer medewerkers vernieuwende ideeën uitwerken
Lean Innovatie
  • 04/07/2017

Vraag Innovatiepremie aan wanneer medewerkers vernieuwende ideeën uitwerken

Lopen er in jouw bedrijf medewerkers rond die staan te popelen om vernieuwende ideeën in de praktijk te brengen? Motiveer hen voor de uitwerking hiervan met de fiscaal interessante innovatiepremie.

Met de innovatiepremie kan een werkgever een financiële vergoeding geven aan een werknemer die binnen het bedrijf een vernieuwend idee heeft aangebracht. Die vergoeding is, als aan de voorwaarden wordt voldaan, voor honderd procent netto. Ze is dus vrijgesteld van socialezekerheidsbijdragen en wordt niet belast. De voorwaarden kan je hier nalezen.

Lean InnovatieNieuwe ideeën zijn de bouwstenen voor exponentiële ontwikkeling van technologie in een snel veranderende omgeving. Bedrijven zijn vandaag genoodzaakt om continu het eigen business model kritisch te benaderen. Nieuwe ideeën of verbeteringen van een bestaand concept zijn hierdoor een echte meerwaarde. Wil je echter zeker zijn of er daadwerkelijk business zit in een nieuw idee, maak dan gebruik van de Lean Innovatie methodiek. Deze methode zorgt dat je snel en goedkoop kan uitzoeken of een idee werkt. De kern van Lean Innovatie is om in de schoenen van jouw klanten te gaan staan. Het gaat om het oplossen van de problemen van jouw klant, niet om het verkopen van jouw oplossing.

De methode van Lean Innovatiemethode leer je toepassen in het Lab Lean Innovatie, een traject dat opstart op 26 september.

Voor info en inschrijvingen, klik hier.

Contactpersoon

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl