Skip to main content

Vooruitblik 2017 met George Osborne

  • 12/01/2017

Met premier Charles Michel en Frans president Nicolas Sarkozy schitterden reeds twee politieke zwaargewichten op het podium van Vooruitblik. Voor Vooruitblik 2017 zochten we over het Kanaal naar een inspirerende spreker. 

Nu het stof is gaan liggen na het EU-referendum, is George Osborne, voormalig Brits minister van Financiën, de spreker bij uitstek om de impact van de brexit op de Britse en Europese economie onder de loep te nemen. Osborne was destijds overtuigd tegenstander van zowel het referendum als de brexit. Hij wordt wereldwijd gevraagd voor zijn inzichten over de toekomst van Europa en de verschuivende economische en politieke verhoudingen in de wereld.

 

Osborne is een van de Britse ministers van Financiën die het langst aan het roer stond in zijn regeringsdomein. Onder zijn hoede leefde de Britse economie op en kende het Verenigd Koninkrijk een historische vermindering van het begrotingstekort en de werkloosheidscijfers. Bart De Wever, burgemeester van Antwerpen, leidt George Osborne met verve in.

 

Voor en op de bühne van de Stadsschouwburg klinken we samen met u op een ondernemend 2017.

 

Schrijf u snel in via www.vooruitblik.be en kom naar Vooruitblik op 7 februari!

Benieuwd naar wat George Osborne op 7 februari zal vertellen over de brexit? Bekijk hier alvast een voorsmaakje.

Contactpersoon

Katrijn De Lie

hr-manager

AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende