Skip to main content
  • Nieuws
  • VokaMatch in AZ Sint-Maarten maakt indruk

VokaMatch in AZ Sint-Maarten maakt indruk

  • 30/03/2018

Een complex van 105.000 vierkante meter, met ruimte voor onder andere 750 bedden en 16 hypermoderne operatiekwartieren: met de nieuwbouw van het AZ Sint-Maarten in Mechelen speelde VokaMatch zich donderdagavond af in een imposante omgeving die op de ruim driehonderd aanwezigen duidelijk indruk maakte.

vokamatch
Na een verwelkoming door gedelegeerd bestuurder Renilde Craps van Voka - KvK Mechelen-Kempen, vernamen de aanwezigen alles over de verwezenlijking van deze reusachtige investering van Emmaüs vzw.
Haar voorzitter Inge Vervotte en Jan Ennekens, algemeen directeur van het AZ Sint-Maarten, lichtten onder meer de manier van aanpak toe die de ruime Mechelse regio de komende jaren moet verzekeren van medische zorg volgens de modernste technologieën. Daarbij stond ook general manager Mark Dirkx van ENGIE Fabricom stil bij de aandacht naar innovatie en duurzaamheid die het bouwproces mee heeft gekenmerkt.

Na dit panelgesprek konden de aanwezigen op VokaMatch elkaar nog beter leren kennen, eerst aan de hand van een businessspeeddate en daarna tijdens de netwerkreceptie.
 

Herbeleef dit bijzonder netwerk- en matchmakingevent met ons fotoverslag. (Foto's: Luc Hilderson).
 

In samenwerking met:

Structurele partners

INGProximusMensureSD Worx

 

 

 

Businesspartners

PFLVaro

Contactpersoon

Christine Vos

Coördinator events

Advertentie Vermant - mei