Skip to main content
  • Nieuws
  • Vokalen: verhalen van ondernemers in beeld

Vokalen: verhalen van ondernemers in beeld

  • 08/06/2018

In het najaar van 2018 lanceert Voka - Kamer van Koophandel Limburg een reeks van korte video-verhalen over haar leden-ondernemingen, met andere woorden: een bedrijf krijgt een gezicht en een ondernemer krijgt een stem. Het wordt een opeenvolging van no-nonsense verhalen, verteld door de ondernemer in hoogsteigen persoon. Voor de video’s gaat Voka – KvK Limburg een samenwerking aan met El Pacino Social Club.

Wie is het gezicht achter een onderneming? Hoe zit die onderneming juist in elkaar? Waaraan danken ze hun succes? Veel van onze leden-ondernemingen zijn bekend bij naam, maar het verhaal achter het bedrijf blijft vaak onontdekt. ‘Vokalen’ brengt daarom video-verhalen van verschillende ondernemers. Van de eenmanszaak tot multinational en alles daartussenin.

De leden-ondernemingen van Voka – KvK Limburg zijn namelijk gevarieerde groepen en net dat gegeven wordt extra in de verf gezet. Alle ondernemers die aan bod komen in de video-verhalen zijn namelijk lid van de Voka-community. Ze tonen dat Voka – KvK Limburg niet enkel een plaats is voor de formele, klassieke zakenman/-vrouw, maar dat élke ondernemer er zijn plaats heeft.

El Pacino Social Club

Om de ‘Vokalen’ te realiseren, werd er samengewerkt met El Pacino Social Club. Deze content-creators staan in voor de creatie van de video’s en de content. Vincent Jorissen, Marc Leyssens, Dimitri en Benjamin Djahanbani vormen samen het team achter El Pacino Social Club.

Contactpersoon

Delphine Peeters

Coördinator marketing & communicatie