Skip to main content

Vokafé bij Vink tapt glasvezel

  • 14/08/2017

Voor het eerste Vokafé van dit najaar, op vrijdag 15 september bij de Heistse firma Vink, tapt het Lokale Ondernemersnetwerk Zuiderkempen letterlijk glasvezel. Want Proximus introduceert glasvezel in de industriezone van Heist-op-den-Berg, dus licht het die innovatie dan graag even toe.

glasvezel
Glasvezel biedt de stabiliteit, bandbreedte en supersnel internet die bedrijven vandaag nodig hebben, zo luidt de mening van Proximus over deze drager voor allerhande dataverkeer. Omdat het belang van digitale diensten voornamelijk onder impuls van cloud- en videoapplicaties en het internet der dingen exponentieel zal blijven toenemen, investeert Proximus voor het comfort van zijn klanten volop in het uitbouwen van zijn glasvezelnetwerk.Heist-op-den-Berg past in dat plan, want glasvezel zal ook in de Heistse industriezone zijn intrede doen. Alle informatie hierover krijg je op het Vokafé bij de firma Vink aan Industriepark 7. Erik Muys en Paul De Weerdt van Vink stellen hun infrastructuur voor deze informele drink graag open.

Omdat netwerking vooropstaat, kunnen geïnteresseerden trouwens steeds nieuwe collega’s of zakenrelaties uitnodigen voor dit event.

Contactpersoon

Peter Van Doninck

Ondernemingsrelaties

Advertentie Vermant - mei