Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Voka zomerstages in het teken van heropstart economie

Voka zomerstages in het teken van heropstart economie

  • 05/06/2020

De coronacrisis heeft een ongezien effect op de Vlaamse ondernemingen. De lockdown, de vele veiligheidsmaatregelen om terug te mogen werken en de teruggevallen vraag hebben het leven op de bedrijfsvloer veranderd. Reden te meer om aan de beleidsmakers te tonen hoe ondernemingen omgaan met de impact van de crisis. Hoe de veiligheidsvoorschriften ingevuld werden en hoe de arbeidsorganisatie op veel plaatsen is aangepast aan de 'anderhalvemetereconomie'.
  

Daarom geven we onze volksvertegenwoordigers ook dit zomerreces de kans om te proeven van het bedrijfsleven. Van 17 augustus tot 18 september kunnen ze dankzij een Voka zomerstage de Vlaamse en Brusselse bedrijven van binnenuit ontdekken. Tijdens zo een stage kunnen een dag meedraaien op de werkvloer en kunnen ze spreken met de CEO of een directielid over algemene uitdagingen of concrete beleidsdossiers. Vorig jaar mochten we maar liefst 100 stages organiseren. Dit jaar hopen we deze kaap opnieuw te overschrijden.

Ondernemingen kunnen zich kandidaatstellen om een parlementslid te ontvangen en hen laten zien hoe zij elke dag het beste van zichzelf geven, welke bijkomende maatregelen nodig zijn om de crisis te overwinnen en hoe de toekomst van de ondernemerswereld eruit ziet. 

•    De volksvertegenwoordigers kunnen zich inschrijven door deze online vragenlijst in te vullen. We houden zoveel mogelijk rekening met uw voorkeuren.  

•    Ondernemingen kunnen zich kandidaatstellen om een parlementslid te ontvangen via deze link

Geen idee wat u zich bij de Voka Zomerstages moet voorstellen? Ontdek de verslagen van vorig jaar op onze website.
 

Wil je meer informatie over de Voka Zomerstages? Aarzel niet om ons te contacteren via politiek-ondernemen@voka.be.
 

Contactpersoon

Jonas De Raeve

Directeur belangenbehartiging

imu - vzw - obd
imu - vzw - DNCM
imu - vzw - salesforce
imu - vzw - recupel
imu - vzw - Recupel