Skip to main content
  • Home
  • Nieuws
  • Voka zegt 100.000 keer dankjewel aan werknemers
Dankjewel-flyer
  • 23/04/2019

Voka zegt 100.000 keer dankjewel aan werknemers

In de nasleep van ‘Vlaanderens mooiste’ organiseert Voka – Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen vanaf vandaag tot en met vrijdag 26 april zijn eigen Ronde van Vlaanderen. De bedoeling?

Honderdduizend medewerkers in onze ondernemingen persoonlijk bedanken voor hun inzet en enthousiasme. “Het is  dankzij deze flandriens dat onze ondernemingen welvaart en nieuwe jobs kunnen creëren”, zegt Tom Laveren, gedelegeerd bestuurder van Voka – KvK Mechelen-Kempen.

Dat verdient een #dankjewel, vindt Voka. Vandaar dat we deze week over heel Vlaanderen langsgaan bij ruim 500 bedrijven, goed voor 50.000 medewerkers. In de regio Mechelen en Kempen gaat het om 92 bedrijven, goed voor meer dan 11.000 medewerkers. Ze krijgen wafels, appels en leuke bedankingskaartjes.

Maar er is meer. We zullen ook bedrijventerreinen en grote treinstations aandoen en ook de straat op gaan om ook zo nog eens in heel Vlaanderen 50.000 medewerkers in de bloemetjes te zetten. Er is ook een nieuwe website www.dank-je-wel.be: hier leggen we in detail uit waarom Voka dankjewel zegt.
 
Tom Laveren, gedelegeerd bestuurder van Voka – KvK Mechelen-Kempen gaat op 24 april bij busbouwer Van Hool in Lier langs met zo’n #dankjewel. Journalisten zijn welkom om dit bezoek bij te wonen.
 
Wat?
Ronde van Voka om Vlaamse werknemers met een #dankjewel en lekkere attentie in de bloemetjes te zetten.
 
Wanneer?
Op woensdag 24 april bezoekt Tom Laveren, gedelegeerd bestuurder van Voka - KvK Mechelen-Kempen, busbouwer Van Hool.

•    16u – Van Hool, Bernard Van Hoolstraat 58, 2500 Koningshooikt (Lier)

Pers is welkom na een seintje bij woordvoerder Wim Brillouet (wim.brillouet@voka.be, 0478/54.72.83)

 

Contactpersoon

Wim Brillouet

Manager belangenhartiging & woordvoerder

Saloncondities bij Peeters Motors
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse