Skip to main content
  • Nieuws
  • Voka wil dossier N41 bespreken met nieuwe bestuursploeg in Lebbeke

Voka wil dossier N41 bespreken met nieuwe bestuursploeg in Lebbeke

  • 18/10/2018

Voka Oost-Vlaanderen feliciteert de nieuwe beleidsploeg in Lebbeke met haar overwinning. Het nieuwe bestuurscollege zal geleid worden door burgemeester Raf De Wolf (NV-A) die na drie jaar wordt afgelost door Jan Vanderstraeten (CD&V).

N41Voka reikt de hand naar de nieuwe bestuursmeerderheid in Lebbeke. Geert Moerman, gedelegeerd bestuurder Voka – Kamer van Koophandel Oost-Vlaanderen: “Of het nu gaat om lokale of bovenlokale verkiezingen, in de komende jaren zullen alle mandatarissen in de ruime regio rond Lebbeke te maken krijgen met het dossier N41 en met de vragen en noden daarrond. Je kan maar beter niet rond die hete brei lopen en de kwestie dus bespreken en aanpakken. Daarom hopen wij dat de nieuwe meerderheid bereid is om met ons onbevangen over de realisatie van de weg te praten.”

In de voorbije weken bracht Voka de N41 opnieuw in de actualiteit via een videomontage, persberichten en een open brief aan alle inwoners van Lebbeke. Op de brief kwamen heel wat reacties van inwoners die voorstander zijn van de nieuwe weg. De wens van deze groep mensen werd alvast niet politiek vertaald tijdens de jongste gemeenteraadsverkiezingen, want geen enkele partij engageerde zich om de plannen voor de N41 te steunen.

Geert Moerman: “Wij vermoeden dat de groep voorstanders veel groter is dan wat sommigen laten uitschijnen. Ook vele bedrijven zijn al jaren vragende partij. Wij laten het dossier niet los. Daarom willen wij een gesprek met de nieuwe meerderheid in Lebbeke. Volgend jaar in mei zijn er Vlaamse verkiezingen en ook dan zullen wij regionale kandidaten en lijsten op hun verantwoordelijkheid wijzen.”

 

LEES OOK:

Contactpersoon

Geert Moerman

Gedelegeerd bestuurder

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
G4S
Soundfield
Jobat