Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Voka Vaart – Aalst viert één jaar

Voka Vaart – Aalst viert één jaar

  • 02/11/2022

Één jaar Voka Vaart. Dat is één jaar een nieuwe ontmoetingsplek en ondernemershub in Aalst. Het éénjarig bestaan werd al heel vroeg gevierd met interessante en inspirerende sprekers doorheen de dag. Soprane Astrid Stockman zorgde de hele dag voor de muzikale omlijsting en sloot het jubileum af met een exclusief huisconcert. Meer dan 50 ondernemers genoten mee van dit feestelijk jubileum. Een zoveelste geslaagd event van team netwerking …

foto

In Oost-Vlaanderen kunnen de Voka-leden sinds 2014 terecht in de Voka Box (Gent) en vanaf 15 oktober 2021 kan dit ook in Voka Vaart in Aalst. 

Eén jaar na de officiële opening wilden we op donderdag 13 oktober nog eens onderstrepen dat de hub in Aalst vooral een ontmoetings-, inspiratie- en werkplek  wil zijn voor ondernemers.

Reeds vroeg in de ochtend stond team netwerking (Christel, Christine, Shannon, Valérie en Dieter) klaar om de meer dan 50 ondernemers, die in de loop van de dag langs kwamen, te ontvangen en te laten genieten van de sprekers en de gehele omkadering. De muzikale begeleiding van soprane Astrid Stockman werd zeker gesmaakt. 

We varen met volle vaart daar in Aalst …

Film Fest Gent 2023