Skip to main content
  • Nieuws
  • Voka Theater verwelkomt eerste cursisten

Voka Theater verwelkomt eerste cursisten

  • 06/10/2017

Dinsdag verwelkomde Voka – Kamer van Koophandel Limburg de eerste cursisten in haar Voka Theater. Dit nieuwe kantoor in Corda-A op Corda Campus vormt een inspirerend decor voor innovatief ondernemerschap. De uitgelezen plaats dus om opleidingen te organiseren.

eerste
Marijke Steegen verwelkomt de eerste cursist in het Voka Theater. 

De KamerAcademie-opleidingen vinden ook nog plaats in het Huis van de Limburgse Ondernemer, maar met de uitbreiding naar het Voka Theater wil Voka – KvK Limburg haar kennis nog laagdrempeliger maken voor ondernemingen en hun medewerkers.

Goede aanvulling

De eerste cursist die zijn weg naar het Voka Theater vond, was Gunther Tiesters van Graco. Hij werd op feestelijke wijze ontvangen voor de opleiding ‘Balanslezen voor niet-financiëlen’. “Momenteel werk ik als credit controller voor Graco. Ik heb twee diploma’s, een bachelor rechtspraktijk en een bachelor-na-bachelor taxes & management accounting, maar toch is deze opleiding een goede aanvulling voor mijn huidige job”, vertelt Gunther.

Actuele thema’s

Het opleidingsaanbod in het Voka Theater houdt hoofdzakelijk rekening met de noden van de Corda-bewoners, maar uiteraard is iedereen welkom. Ook hier kiest Voka – KvK Limburg voor een diversiteit aan opleidingen en ligt de focus op actuele thema’s. Die worden uit de doeken gedaan aan de hand van interactieve sessies waar ruimte is voor het delen van ervaringen.

“Ons Voka Theater is een multifunctionele ruimte waar onze medewerkers nog meer in dialoog treden met ondernemers en hun medewerkers. Deze opleidingen passen perfect in dat plaatje. Wij willen van ons Theater een tweede thuis maken voor onze leden”, zegt Johann Leten, gedelegeerd bestuurder Voka – KvK Limburg.

Meer informatie over de KamerAcademie: klik hier

Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
alk
Logo JAM
Trixxo