Skip to main content
  • Nieuws
  • Voka opent 2018 ook in regio Vlaamse Ardennen en Leiestreek

Voka opent 2018 ook in regio Vlaamse Ardennen en Leiestreek

  • 12/01/2018

Op het nieuwjaarsevent voor de regio Vlaamse Ardennen en Leiestreek opende Voka samen met 400 genodigden het nieuwe jaar. Thema van dit populaire jaarlijkse zakenrendez-vous was 'Open ondernemen'.

Nieuwjaarsreceptie Vlaamse Ardennen | Leiestreek 2018

Johan Browaeys, Voka-regiodirecteur Vlaamse Ardennen, verwelkomde de 500 aanwezigen op het Voka-nieuwjaarsevent in het hoofdzetelgebouw van Willy Naessens in Wortegem-Petegem. Voka-regiodirecteur Leiestreek Sally Verpoort lichtte de resultaten toe van de recente bevraging bij Voka-leden over het gemeentelijk beleid.

Lode Roman van de gelijknamige brouwerij in Mater en Voka Ambassadeur Vlaamse Ardennen 2017 lichtte het project Green Deal toe waarin brouwerijen onderzoeken hoe zij water meer duurzaam kunnen aanwenden bij de productie van bier. Ook Peter Perquy (Terre Bleue), de nieuwe Voka Ambassadeur Leiestreek gaf zijn visie over de noodzaak van open ondernemerschap.

In een vraaggesprek van gedelegeerd bestuurder Voka Oost-Vlaanderen Geert Moerman met Arne Borrey (President Samsonite Europe) deelde de topman van het bedrijf mee de capaciteit van de vestiging in Oudenaarde met 75% te kunnen uitbreiden. "Er zijn wel 2 voorwaarden bij dit alles: plaats en mensen", gaf Borrey aan.

Voka bracht tot slot nog even de recente toekenning van de lifetime achievement award 'Voka Legende' aan streekgenoot en topondernemer Willy Naessens in herinnering.

De regionale Voka-voorzitters Jan Lootens (Leiestreek) en Laurence Flamand (Vlaamse Ardennen) sloten het formele deel van de avond af met een oproep aan de ondernemers in de zaal om de rangen van Voka te versterken. "2018 en 2019 worden belangrijke verkiezingsjaren. Voka blijft waakzaam en werkt momenteel hard aan memoranda voor de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2018. Wij stimuleren beleidsmensen om te blijven werken aan een meer bedrijfsvriendelijke omgeving."

 

Bekijk hier het beeldverslag (fotograaf: Johan Martens)

 


 

 

Powered by flickr embed.

Contactpersoon

Geert Moerman

Gedelegeerd bestuurder

Het antwoord zit in ons netwerk!

Eerstelijnsadvies voor uw bedrijf? Onze leden, partners en experts helpen u graag verder!

Stel uw vraag ViaVoka