Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Voka - Mechelen-Kempen pakt uit met eigen tv-journaal

Voka - Mechelen-Kempen pakt uit met eigen tv-journaal

  • 25/01/2021

Voka – KvK Mechelen-Kempen pakt vandaag voor het eerst uit met Voka Facts. Zeg maar een eigen journaal. Xavier Taveirne (VRT, Radio 1) en Tom Laveren (Voka – KvK Mechelen-Kempen) praten ondernemers in vijf minuten bij met het laatste nieuws van de Voka-Kamer.  

Voka – KvK Mechelen-Kempen pakt vandaag voor het eerst uit met Voka Facts. Zeg maar een eigen journaal. Xavier Taveirne (VRT, Radio 1) en Tom Laveren (Voka – KvK Mechelen-Kempen) praten ondernemers in vijf minuten bij met het laatste nieuws van de Voka-Kamer.  “Bedoeling is om nog dichter bij de ondernemer te staan. Time is money. We doen het zo beknopt mogelijk. Het hart van Voka Facts is onze nieuwe conjunctuurbarometer. Die laat ondernemers toe om zes maanden vooruit te kijken in de tijd. We willen ondernemers, in deze onzekere tijden, toch enige houvast geven. Met de conjunctuurbarometer geven we inzicht in de laatste trends in de bouw- en autosector en op de arbeidsmarkt”, zegt Tom Laveren. “Voor de barometer is onze Voka-Kamer een samenwerking aangegaan met Prof. dr. Guido Van Rompuy (KU Leuven), hoogleraar economie en econometrie.”

Elk kwartaal gaat Xavier Taveirne in gesprek met Tom Laveren. Voka Facts is te zien via de social mediakanalen van Voka – KvK Mechelen-Kempen. Leden krijgen meer info via de nieuwsbrief. 

Bekijk hier de eerste aflevering: 

Contactpersoon

Wim Brillouet

Manager belangenbehartiging & woordvoerder

Advertentie VanRoey- nov