Skip to main content
  • Nieuws
  • Voka Lokaal afdelingen van Voka - KvK Mechelen-Kempen klinken op het nieuwe jaar

Voka Lokaal afdelingen van Voka - KvK Mechelen-Kempen klinken op het nieuwe jaar

  • 11/12/2019

De Voka Lokaal Afdelingen van Voka - KvK Mechelen-Kempen klinken graag met ondernemers en stakeholders uit hun regio op het nieuwe jaar. Ontdek waar een Voka Lokaal afdeling een drink organiseert en toost samen met collega-ondernemers uit jouw regio op 2020.

Voka Lokaal Kempen West - 13 januari 2020

Voka Lokaal Kempen West, één van de 9 Lokale Ondernemersnetwerken van Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen organiseert naar jaarlijkse gewoonte op maandag 13 januari 2020 'Voka lokaal Kempen West viert Verloren Maandag' bij Bistro Wolfstee in Herentals. Tot dan? Meer info en inschrijven.

verloren maandag kempen west

Voka Lokaal Mechelen - 14 januari 2020

Voka - KvK Mechelen-Kempen, Voka Lokaal Mechelen, één van de 9 Lokale Ondernemersnetwerken van Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen, Stad Mechelen en Jong Voka Mechelen, organiseren op 14 januari 2020 NewYear@Voka. Sinds jaren dé nieuwjaarsreceptie voor elke ondernemers en stakeholder in de ruime Mechelse regio.Nieuw dit jaar is de locatie: KV Mechelen! Meer info en inschrijven.

NewYear@voka mechelen

Voka Lokaal Neteland - 23 januari 2020

Voka Lokaal Neteland, één van de 9 Lokale Ondernemersnetwerken van Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen organiseert op 23 januari 2020 haar nieuwjaarscocktail. Place to be? Het Abarth Oldtimer Museum in Lier, het grootste ter wereld! Meer info en inschrijven.

Voka Lokaal Neteland nieuwjaarsreceptie

Voka Lokaal Kempen Zuid - 23 januari 2020

Voka Lokaal Kempen Zuid, één van de 9 Lokale Ondernemersnetwerken van Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen organiseert op 23 januari 2020 haar nieuwjaarsreceptie in combinatie met een bedrijfsbezoek bij Beneens in Olen, de winnaar van de Prijs Ondernemen van Voka - KvK Mechelen-Kempen in 2019. Deze nieuwjaarsreceptie is meer dan een drink op het nieuwe jaar want je krijgt de kans om de productie te bezoeken. Meer informatie? Contacteer Katty Geeraerts

nieuwjaar

Voka Lokaal Kempen Oost - 24 januari 2020

Voka Lokaal Kempen Oost, één van de 9 Lokale Ondernemersnetwerken van Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen organiseert op vrijdag 24 januari 2020 haar nieuwjaarsdiner Ten Huize Foets in Mol. Meer info en inschrijven. 

Voka Lokaal Kempen Oost nieuwjaarsdiner

Voka Lokaal Kempen Noord - 23 april 2020

Geen standaard nieuwjaarsreceptie voor Voka Lokaal Kempen Noord, één van de 9 Lokale Ondernemersnetwerken van Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen. Wel een speciale Lentedrink op donderdag 23 april 2020 te Colonie7 in Merksplas. Geen beter moment dan de lente om het nieuwe jaar te vieren! Verwacht je aan een netwerkavond waarin sterke contacten gelegd worden en je kan genieten van een seinzoenshapje en tapje. Meer informatie? Contacteer Jana Steurs

Voka Lokaal Kempen Noord lentedrink
Advertentie Vermant - mei