Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Voka - KvK Vlaams-Brabant in zee met advieskantoor Van Havermaet om expertise rond internationaal ondernemen te versterken

Voka - KvK Vlaams-Brabant in zee met advieskantoor Van Havermaet om expertise rond internationaal ondernemen te versterken

  • 04/05/2023

Gloednieuw partnership met advieskantoor Van Havermaet versterkt exportprojecten voor leden van Voka – KvK Vlaams-Brabant.

Van Havermaet, met kantoren in o.a. Leuven, geeft ondernemingen advies op financieel, fiscaal, sociaal en juridisch vlak. Nu wordt de expertise van het bedrijf rond internationalisatie en internationaal ondernemen ontsloten voor tal van Vlaams-Brabantse ondernemers die lid zijn van Voka – KvK Vlaams-Brabant. Het partnership omvat o.a. ​ Mercurio, het traject waarmee Voka – KvK Vlaams-Brabant stap voor stap begeleidt naar groei door buitenlandse expansie.

“Vlaams-Brabant is op de wereld gericht. Je meten met de concurrentie op internationale markten is een interessante maar ook complexe uitdaging. Die groei-mindset koppelen aan de expertise van partners als Van Havermaet, zal de exportprojecten van onze leden versterken. Dit partnership past ook uitstekend bij de exportgerichte dienstverlening die wij aanbieden als Kamer van Koophandel. ​ Bij Voka – KvK Vlaams-Brabant blijven we steeds actief zoeken naar partnerships die onze leden en partners een toegevoegde waarde brengen”

​Kris Claes, gedelegeerd bestuurder Voka – KvK Vlaams-Brabant


“Van Havermaet wil de evidente keuze zijn voor ondernemingen die kwalitatief advies zoeken en daarbij een persoonlijke aanpak verkiezen. Wij gaan altijd voor de duurzame relatie. Daarom zijn we erg tevreden dat we dankzij dit partnerschip met Voka – KvK Vlaams-Brabant onze knowhow met de Vlaams-Brabantse ondernemer kunnen delen."

​​ Kristof Meesters, algemeen directeur Van Havermaet


"Met ons wereldwijd Morison Global netwerk gidsen we ondernemers door een steeds complexere wereld. Vanuit onze strategische visie treden we hierbij op als groeiversneller over de landsgrenzen heen. Hierbij maken we gebruik van onze multidisciplinariteit op financieel, fiscaal, juridisch en HR-vlak.”

​Jonas Derycke, partner Van Havermaet

Foto: vlnr: Kris Claes (gedelegeerd bestuurder Voka - KvK Vlaams-Brabant), Kristof Meesters (Algemeen directeur Van Havermaet), Sofie Bockaert (Directeur Marketing, Voka - KvK Vlaams-Brabant), Ewa Bulthez (Directeur Innovatief en Internationaal ondernemen, Voka - KvK Vlaams-Brabant), Jonas Derycke (Partner Van Havermaet)

foto

Over Voka Mercurio

Mercurio bundelt het aanbod van Voka – KvK Vlaams-Brabant om zijn leden te ondersteunen bij alles wat bij internationaal ondernemen komt kijken. Of je nu als ondernemer past start me exporteren, een internationale strategie wil ontwikkelen of nieuwe exportmarkten zoekt, Mercurio bevat altijd een traject of opleiding op maat. Met Mercurio Global Ambassadors delen doorgewinterde Vlaamse managers dan weer hun internationale kennis en ervaring in een exclusief netwerk. www.voka.be/mercurio

Over Van Havermaet

Van Havermaet is een multidisciplinair advieskantoor. Het ondersteunt ondernemers, vrije beroepers en vermogende particulieren in financiële, juridische, fiscale, bedrijfseconomische en HR-thema’s. Van Havermaet telt zo’n 250 werknemers, verspreid over het hoofdkantoor in Hasselt en vestigingen in Brussel, Leuven, Genk, Westerlo en Lommel. www.vanhavermaet.be

Contactpersoon

Helena Polfliet

Adviseur Belangenbehartiging Noord-Rand & Woordvoerder Politiek Memorandum Luchthaven

Proximus