Skip to main content
  • Nieuws
  • Voka - KvK Mechelen-Kempen versterkt banden tijdens teambuilding

Voka - KvK Mechelen-Kempen versterkt banden tijdens teambuilding

  • 23/08/2019

Na een swingend zomerevent 'Colourful Summer Cocktail', was het op 21 juni dan zo ver: de teambuildingsdag van Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen.
 

teambuilding 1

 

Er werd gestart met een heerlijk uitgebreid “hangover”-ontbijt bij Bon Appétit in Haacht. Na de eerste honger gestild te hebben, met een grote berg pannenkoeken, vertrok het Voka-team rond elf uur richting Kampenhout om de benen te strekken. 

De weergoden waren ons goed gezind en onder een stralende zon werden 3 teams op pad gestuurd voor een verrassende foto-zoektocht. Een gelegenheid om met de (nieuwe) collega’s een babbeltje te slaan en mekaar nog beter te leren kennen.
teambuilding3teambuilding4Teambuilding5

Halverwege was er een tussenstop voorzien. Roel had daar post gevat en onderwierp de teamleden aan een blinde proef: glibberige spirelli’s en tal van andere glibberige en harige voorwerpen passeerden de handen van de geblinddoekte slachtoffers. Er vielen heel wat punten te rapen, zowel als team als individueel om mee te dingen naar de prijs van slimste collega. Christine met de kapotte schoenen ! was uiteindelijk de verdiende winnaar !
Het verrassende eindpunt van de tocht was de lokale supergezellige micro-brouwerij Van Campenhout met als pluspunt een grooooot terras.

Dorstigen werden gelaafd met het heerlijke Witlov bier, hongerigen werden gespijsd met de typische Mechelse Koekoek. 
Voor de geïnteresserden was er nog een korte rondleiding in de brouwerij voorzien, anderen konden verder genieten op het terras in het zonnetje van een 2de, 3de, … Witlov biertje.
De slimste collega kreeg een – hoe raad je het – bierpakket. Uiteraard zijn er in een team geen verliezers, dus iedereen ging naar huis met een fles Witlov bier.

We mogen spreken van een geslaagde editie met dank aan alle enthousiaste collega’s. Voor herhaling vatbaar! Kijk zelf maar ... 

teambuilding9teambuyilding8

Teambuilding6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Teambuilding7

 

 

 

Advertentie Vermant - mei