Skip to main content
  • Nieuws
  • Voka - KvK Mechelen-Kempen stelt nieuw directie- en managementteam voor

Voka - KvK Mechelen-Kempen stelt nieuw directie- en managementteam voor

  • 11/06/2019

Gedelegeerd bestuurder Tom Laveren kondigt een nieuw directie- en managementteam aan. Dat draait vanaf 1 september op volle toeren. “Ik ben ontzettend trots dat ons team nu bijna volledig is. Zo zijn we er ook in geslaagd ons directiecomité en managementteam uit te breiden. Sommigen stroomden door vanuit onze Kamer, één iemand kwam na enkele nieuwe ervaringen terug naar onze werking”, zegt Tom Laveren.

Het nieuwe directie- en managementteam bestaat uit Tine Horsten, Myriam Heeremans, Leen Binnemans, Wim Brillouet en Tamara Broos. Ze staan te popelen om hun nieuwe taak op te nemen. Vanaf 1 september draait dit nieuwe team op volle toeren.

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen bestaat voor en door ondernemers. Met 2.800 unieke leden is onze Kamer in alle economische bedrijfssectoren aanwezig en representatief als werkgeversorganisatie in de regio Mechelen-Kempen. Elke ondernemer moet de meerwaarde van Voka-KvK Mechelen-Kempen voelen. We willen het verschil maken. Daarom zetten we nu al in op de toekomst. 
Niet enkel met een strategisch plan, maar ook met een uitgebreid directiecomité en managementteam.

Nu ondernemen voor morgen

“Als Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen willen we net als onze bedrijven innoveren en toekomstgericht denken. We willen nu ondernemen voor morgen”, zegt Tom Laveren, gedelegeerd bestuurder. 

“Belangenbehartiging, netwerking en begeleiding zijn onze drie grote bouwstenen. Voka houdt elke dag de vinger aan de pols voor en door de ondernemers. Daarom  zetten we in op de lokale verankering. Door de lokale werking nog beter uit te bouwen wil de Kamer dichter bij de ondernemer staan. Dit doen we niet enkel met de 9 Voka Lokaal-afdelingen, maar ook met Jong Voka. We behartigen de belangen van elke ondernemer. Door onze werking zo dicht mogelijk bij onze leden te plaatsen en de organisatie van diverse lokale netwerkevents ervaren ze echt het verschil.” 

“Die meerwaarde voor alle ondernemers, een nog betere lokale werking en de uitbouw van onze diensten zoals Bryo, A.I., digitalisering, belangenbehartiging en eerstelijnsadvies, moeten ervoor zorgen dat we klaar zijn voor de toekomst. Om dit te realiseren investeren we ook in mensen”, zegt Laveren. 

 

Contactpersoon

Wim Brillouet

Manager belangenbehartiging & woordvoerder

Advertentie Vermant - mei