Skip to main content
  • Nieuws
  • Voka - KvK Mechelen-Kempen organiseert 3 summerschools in juli en augustus

Voka - KvK Mechelen-Kempen organiseert 3 summerschools in juli en augustus

  • 12/06/2019

Voka - Kamer van Koophandel lanceert in de maanden juli en augustus 3 'Summerschools'. Voor wie tijdens de zomermaanden zijn vaardigheden en kennis verder wil ontwikkelen, zijn deze trainingen de ideale opportuniteit.

Voka – Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen heeft een jarenlange traditie in het aanbieden van een ruim en hedendaags aanbod aan praktijkgerichte opleidingen, actuasessies, labs en netwerkevents. Zo probeert het bedrijven en hun medewerkers te ondersteunen in hun groei en ontwikkeling. 

Nieuw in het aanbod is vanaf de zomermaanden het concept van 'summerschools'. In juli en augustus starten in totaal 3 summerschools: 'Summerschool Thriving leaderschip', dat focus op de ontwikkeling van persoonlijk leiderschapsstijl, 'Summerschool Growth Hacking, waarbij de focus ligt op het gebruiken van nieuwe manieren om aan marketing te doen en tot slot de 'Summerschool Strategic sales, waar wordt toegespitst op een goede salesaanpak.

Thriving Leadership - Ontwikkel jouw persoonlijk leiderschap

Hoe word je nog succesvoller door je drijfveren in te zetten? Thriving leadership geeft je inzicht in de manier waarop jij je kennis, vaardigheden en competenties inzet.  Door gebruik te maken van Management Drives (MD) vertrekken we vanuit de 6 leiderschapsstijlen om vervolgens te zien hoe jij jouw leiderschap verder kan ontwikkelen. Doelstelling is om geworteld en geloofwaardig te staan, dicht bij jezelf en vanuit jouw sterktes.

Geel, donderdag 4 en vrijdag 5 juli 2019. Van 09.00 tot 17.00 u.
Meer informatie of inschrijven.

 

Summerschool Growth Marketing

De klassieke manieren van marketing volstaan niet meer. Stilstaan is achteruitgaan. Maar naar waar kunnen we evolueren? Wat zijn nieuwe manieren om met marketing om te gaan? Het is een vraagstuk waar je tijdens deze opleiding mee aan de slag gaat.
Mechelen, 13, 16, 20 en 23 augustus 2019.Telkens van 09.00 tot 12.00 u.
Meer info en inschrijven.

In samenwerking met

Agentschap Innoveren & OndernemenING

 

Summerschool Strategic Sales

Heeft u ook gemerkt dat de marktomstandigheden sterk veranderd zijn? Een trend die zich verderzet. Om uw sales activiteiten gestructureerd aan te pakken en om u te blijven onderscheiden bij uw bestaande en nieuwe klanten is “strategic sales”  een must. Leer hoe je jouw salesaanpak gestructureerder en slagvaardiger kan maken dankzij het LISS-concept. Jij en/of jouw medewerkers zullen in de toekomst meer uit de markt kunnen halen.

Geel, Vrijdag 5 juli en donderdag 8 augustus 2019. Telkens van 09.00 tot 16.00 u.
Meer informatie en inschrijven.

In samenwerking met

Agentschap Innoveren & OndernemenING

Contactpersoon

Hanne Van Laer

Manager Levenslang Leren

Advertentie Vermant - mei