Skip to main content
  • Nieuws
  • Voka – KvK Mechelen-Kempen op prinselijke handelsmissie naar Mexico

Voka – KvK Mechelen-Kempen op prinselijke handelsmissie naar Mexico

  • 22/02/2019

Van 16 tot 24 februari woont Voka – Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen, in het kielzog van Prinses Astrid en een 280-koppige Belgische delegatie, een prinselijke handelsmissie naar Mexico bij. Zo ondersteunt de Kamer bedrijven in hun verdere internationalisering en opent het nieuwe samenwerkingsverbanden en markten.

Voka – Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen vergezelt prinses Astrid, vicepremier en minister van werk en economie Kris Peeters, minister van economie en innovatie Philippe Muyters en ruim 122 bedrijven deze week op economische missie in Mexico. Deze grote delegatie moet de economische relaties met Mexico versterken. Een ideaal moment nu het land op zoek is naar nieuwe handelspartners, omwille van de protectionistische visie van Amerikaans president Donald Trump.

Voka KvK Mechelen-Kempen hoopt vooral poorten te openen voor haar 2800 leden. Er worden tijdens deze missie ondermeer gesprekken gevoerd in steden als Monterrey en Mexico City om nieuwe markten te openen voor hun leden. Inzetten op het genereren van investeringen en op het versterken van de banden tussen Mexico en België is een belangrijk streefdoel voor de toekomst, zo zegt Tom Laveren, die Voka – Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen deze week vertegenwoordigt. 

Bekijk enkele sfeerbeelden

Handelsmissie mexico 2019
Tom Laveren (Voka - KvK Mechelen-Kempen op bezoek bij Comce Noreste

 

 

 

 

 

Handelsmissie mexico 2019
De Belgische ambassadeur voor Mexico opent de prinselijke missie.


 

Handelsmissie mexico 2019
De Belgische ambassadeur voor Mexico opent de prinselijke missie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Handelsmissie Mexico
Vicepremier en minister van werk en economie, Kris Peeters, op de economische handelsmissie in Mexico

 

Contactpersoon

Tom Laveren

Gedelegeerd bestuurder

Advertentie Vermant - mei