Skip to main content
  • Nieuws
  • Voka - Kvk Mechelen-Kempen lanceert drie nieuwe trajecten voor topvrouwen

Voka - Kvk Mechelen-Kempen lanceert drie nieuwe trajecten voor topvrouwen

  • 10/04/2019

Voka - Kamer van Koophandel lanceert in het voorjaar van 2019 drie nieuwe trajecten, speciaal én exclusief voor ambitieuze vrouwen, aanstormende talenten die zich volop willen ontplooien. Het opzet? Topvrouwen onder elkaar die hun kennis en knowhow verkennen en versterken. Het beloven verrijkende trajecten te worden met boeiende onderwerpen, waarin persoonlijke groei en interactie met de buitenwereld centraal staan. Deelnemers versterken zichzelf, en daarmee ook hun bedrijf. 

Topvrouwen

 

 

 

 

 

 

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen is met de lancering van drie nieuwe trajecten voor topvrouwen niet aan haar proefstuk toe. Sinds 2017 werd het traject Topvrouwen al in de markt gezet en wegens groot succes worden er in 2019 drie trajecten opgestart. Twee trajecten voor deelnemers die nog nooit eerder deelnamen, één traject voor deelnemers die eerder al deelnamen.

Traject 'Topvrouwen Kick-start'

Voor wie nog niet eerder ingeschreven was voor het traject, worden twee trajecten gelanceerd. Eén ervan gaat door in regio Kempen, het andere in regio Mechelen. Zo kunnen deelnemers in eigen regio contacten leggen en zichzelf verder laten groeien. Deelnemers krijgen alle basisprincipes mee om de topvrouw in henzelf verder te ontplooien op verschillende domeinen. Ze nemen het stuur vast en gaan samen ‘on the road’. De focus ligt op zelfontplooiing en interactie met henzelf. 

Meer informatie of inschrijven voor een traject?

Traject 'Topvrouwen Alumni'

Deelnemers die in het verleden al deelgenomen hebben aan het traject Topvrouwen, kunnen in vertrouwd gezelschap hun kennis én netwerk verder verbreden en verdiepen. De focus van dit traject ligt op hoe vrouwen connecteren met de wereld en de dromen die ze willen realiseren. De focus ligt op de vrouw, in interactie met de buitenwereld. 

Meer informatie of inschrijven voor het traject?

Meer informatie

Contacteer Leen Binnenmans via leen.binnemans@voka.be of 014 56 30 30.

Advertentie Vermant - mei