Skip to main content
  • Nieuws
  • Voka-KvK Limburg wuift Paul Kumpen uit

Voka-KvK Limburg wuift Paul Kumpen uit

  • 09/11/2018

Met een advertentie in Het Belang van Limburg bracht Voka – Kamer van Koophandel Limburg hulde aan Voka-voorzitter  Paul Kumpen. Vandaag komt er een einde aan zijn 13 jaar voorzitterschap. “We zijn Paul erg dankbaar voor alles wat hij voor Voka gedaan heeft”, zegt Johann Leten, gedelegeerd bestuurder van Voka – KvK Limburg.

Paul Kumpen voorzitter

Bouwondernemer Paul Kumpen werd in 2006 voorzitter van Voka – KvK Limburg en vervulde die functie tot eind 2015. Daarna nam hij in Brussel de fakkel over van Michel Delbaere als voorzitter van Voka, Vlaams Netwerk van Ondernemingen.  

“We kunnen alleen maar trots zijn en respect tonen voor het parcours van Paul”, zegt Johann Leten, gedelegeerd bestuurder van Voka – KvK Limburg. “Naast zijn rol als ondernemer investeerde hij veel energie en tijd in het welzijn van onze Limburgse én Vlaamse ondernemingen.”

De boodschap in de krantenadvertentie:

“Wie Paul Kumpen kent weet dat hij zijn hele leven heeft gebouwd. Na dertien jaar als voorzitter van  Voka, waarvan tien jaar bij Voka – Kamer van Koophandel Limburg en drie jaar bij Voka Vlaanderen, hangt hij vandaag zijn voorzittersfiets aan de haak. Paul geeft de fakkel  door aan Wouter de Geest, CEO van BASF in Antwerpen. Lees meer over de voorzitterswissel tussen Paul en Wouter.

Als voorzitter van Voka – KvK Limburg leerde hij ons de juiste balans tussen dromen, durven en doen. Hij bouwde onze Kamer succesvol uit en daarom willen we hem in naam van al onze leden, onze raad van bestuur en alle Voka-medewerkers hartelijk bedanken voor zijn jarenlange inspiratie en inzet. #thxpaul."

Bekijk hier de advertentie die in het Belang van Limburg verscheen

Propaganda
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
alk
Logo JAM
Trixxo