Skip to main content
  • Nieuws
  • Voka – KvK Limburg verbindt Limburg met Luik

Voka – KvK Limburg verbindt Limburg met Luik

  • 01/12/2017

Bert Kruismans legt humoristische link

Bert Kruismans

Limburg ligt slechts op een boogscheut van Luik. Maar soms lijkt het erg ver. Daarom slaan op dinsdag 5 december de Kamer van Koophandel Luik en Voka - Kamer van Koophandel Limburg de handen in elkaar voor een netwerkevent tussen Limburgse en Luikse ondernemers. 

Bert Kruismans zet in het ‘Hotel de Ville’ de avond in met een humoristische conférence. Nadien wordt op een interactieve manier ingegaan op cultuur - en leiderschapsverschillen. Insteek is dat Wallonië (Luik) erg ver lijkt voor veel ondernemers, soms zelfs verder dan Frankrijk

Luik ligt echter op slechts 40 km van Hasselt en nog korter bij een aantal andere Limburgse steden. Meer en meer ondernemers zien de mogelijkheden bij onze zuiderburen of gaan er partnerships aan. Luik blinkt onder meer uit in de sector van de luchtvaart, de metaalindustrie en de mechanica, de ruimtevaart, de biotechnologieën, de informatietechnologieën en de voedingsmiddelenindustrie. 

We moeten als Limburgse ondernemers onszelf over de cultuurdrempel heen zetten en de opportuniteiten voor samenwerking benutten. Vandaar een sessie die een aantal cultuurverschillen uit de weg moet ruimen. De avond wordt afgesloten op de kerstmarkt van Luik met een diner.

Meer info op www.voka.be/limburg/luik