Skip to main content
 • Home
 • Nieuws
 • Voka - KvK Limburg organiseert 100ste coronaproof activiteit
 • 22/09/2020

Voka - KvK Limburg organiseert 100ste coronaproof activiteit

Zopas organiseerde Voka – Kamer van Koophandel Limburg haar 100ste coronaproof activiteit. De infosessie rond ‘DigiChambers 2.0 & hoe werken met CO’s’ ging fysiek door op 22 september met ongeveer 30 deelnemers. In het totaal bracht Voka – KvK Limburg in de afgelopen vier maanden meer dan 900 ondernemers en medewerkers samen tijdens opleidingen of netwerkevents, zowel online als fysiek met respect voor de preventiemaatregelen.

Johann Leten
Johann Leten opent de infosessie 'DigiChambers 2.0 & hoe werken met CO's' en heet de aanwezigen welkom.


Begin april lanceerde Voka de campagne ‘samen doorgaan’, waarmee we bij regeringen, de Nationale Veiligheidsraad en de expertengroep erop aandrongen werk te maken van een exitstrategie die ons uit deze crisis begeleidt. Een actieplan was nodig om binnen de noodzakelijke gezondheids- en sanitaire voorschriften de draad terug op te nemen. “Onze economie leed miljarden euro’s schade en ook als exportland konden wij niet bij de pakken blijven zitten. Daarom een oprecht woord van dank aan alle ondernemingen en medewerkers die bleven én blijven doorgaan. Het zijn deze ondernemingen die bewijzen dat veilig werken kan,” zegt gedelegeerd bestuurder Johann Leten.

Digitale uitdagingen

Ook bij Voka – KvK Limburg zetten we de schouders onder ‘samen doorgaan’. Met trots kondigen we aan dat de infosessie ‘DigiChambers 2.0 & hoe werken met CO’s’, inmiddels de 100ste coronaproof activiteit is die Voka – KvK Limburg organiseerde in de afgelopen vier maanden. “De coronacrisis plaatste ook ‘het Huis van de Limburgse Ondernemer’ voor enkele uitdagingen. Deze 100ste coronaproof activiteit bewijst dat we met z’n allen samen kunnen doorgaan op een veilige manier,” stelt gedelegeerd bestuurder Johann Leten.

“Ondernemers hebben meer dan ooit nood aan een klankbord en een sparringpartner.”

Een groot deel van de activiteiten en opleidingen werd online georganiseerd en zelfs online netwerking bleek mogelijk te zijn. Zo werd bijvoorbeeld Applaus, de jaarvergadering van Voka – KvK Limburg, in juni omgetoverd tot een livestream. “Zodra we groen licht kregen hebben we opnieuw mensen fysiek samengebracht, maar dan wel met aandacht en respect voor preventiemaatregelen zoals onder andere social distancing. Ook dat bleek te werken, want ondernemers hebben meer dan ooit nood aan een klankbord en een sparringpartner,” zegt Johann Leten. De aanwezigen van de infosessie omtrent DigiChambers kregen een kleine traktatie om dit moment te vieren.

Johann Leten
"Een oprecht woord van dank aan alle ondernemingen en medewerkers die bleven én blijven doorgaan. Zij bewijzen dat veilig werken wél kan."

 

Huur jij binnenkort een coronaproof zaal bij ons? 

 • Het Huis van de Limburgse Ondernemer is dé uitvalsbasis om professioneel te vergaderen, evenementen of beurzen te organiseren. Bovendien genieten leden van Voka - KvK Limburg 10% korting!
 • Bekijk hier onze zalen of neem rechtstreeks contact op met onze collega Nick Moors of op het nummer 011 56 02 81.

Contactpersoon

Delphine Peeters

New Media Ninja

Wij houden rekening met deze preventiemaatregelen

 • Wij houden 1,5 meter afstand van elkaar en respecteren de social distancing, zowel binnen als buiten.
 • Indien er geen 1,5 m afstand kan gegarandeerd worden vragen wij je om je mondmasker te dragen (bijvoorbeeld tijdens de koffiepauze, bij het binnenkomen en het verlaten van de vergaderzaal, wanneer je naar het toilet gaat,…).
 • Zalen en lokalen worden verlucht, materiaal wordt consequent gedesinfecteerd
 • In ons gebouw geldt een looprichting die aangegeven is op de vloer, gelieve deze te respecteren.
 • Handgels staan ter beschikking in elke zaal en in de hal.

We volgen de situatie op de voet en houden ingeschreven deelnemers op de hoogte rond eventueel extra maatregelen of wijzigingen.

VDAB
BVI Bekkevoort
ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
Logo KPMG
Logo Hands
alk
Logo JAM
Ethias
Trixxo