Skip to main content
  • Nieuws
  • Voka - KvK Limburg lanceert campagne: “Samen doen we het tij keren, laat je vaccineren”

Voka - KvK Limburg lanceert campagne: “Samen doen we het tij keren, laat je vaccineren”

  • 05/02/2021

Het coronavirus overwinnen staat of valt met de vaccinatiestrategie, maar dan moet iedereen ook bereid zijn om zich te laten vaccineren. Voka – Kamer van Koophandel Limburg lanceert daarom een sensibiliseringscampagne die steunt op de slagzin: “Samen doen we het tij keren, laat je vaccineren.” Dankzij een affiche kunnen werkgevers hun medewerkers overtuigen van het belang van een vaccinatie. Daarnaast communiceert de werkgeversorganisatie de boodschap actief naar haar leden en netwerk. “We willen onze samenleving en economie terug normaliseren en de kortste weg hiervoor is het vaccin”, zegt gedelegeerd bestuurder Johann Leten.

Voka

"De kortste weg richting een ‘normale’ samenleving en economie is het vaccin. Daarom roepen we ons netwerk op om die boodschap ook luid en duidelijk te verspreiden."
 

Vandaag zijn er tal van noodzakelijke maatregelen die een grote impact hebben op onze samenleving en economie. Sommige sectoren zijn weer op toerental aan het komen terwijl andere halfdood langs de kant van de weg liggen. “De kaars van sommige sectoren dooft langzaam uit. Dat mogen we niet laten gebeuren”, waarschuwt Johann Leten.

De kortste weg richting een ‘normale’ samenleving en economie is het vaccin. Daarom roepen we ons netwerk op om die boodschap ook luid en duidelijk te verspreiden. We hebben een affiche ontworpen die iedereen aanspoort om zich te laten vaccineren. We roepen alle werkgevers op om die affiche zichtbaar op te hangen in hun onderneming.”

“Iedere persoon die we kunnen overtuigen brengt ons een stapje dichter richting de corona-exit."

Daarnaast zal Voka – KvK Limburg de campagne actief communiceren naar haar leden-ondernemingen en haar volledige netwerk. “Iedere persoon die we kunnen overtuigen brengt ons een stapje dichter richting de corona-exit. Onze bedrijven hebben dringend nood om licht te zien aan het einde van de tunnel. We hebben daarom altijd opgeroepen om de vaccinatiestrategie secuur, stipt en doelgericht uit te voeren. De bereidheid van de mensen is een andere belangrijke factor. Als we via ons netwerk en onze bedrijven daar een steentje toe bij kunnen dragen, maken we mee het verschil”, besluit Johann Leten. 

Raadpleeg hier de infopagina en download de affiche.
 

Vaccinatie

 

Onze gedelegeerd bestuurder Johann Leten geeft meer uitleg op TV Limburg:
 

Contactpersoon

Kenneth Stulens

Adviseur Duurzaam Ondernemen

Heb je vragen over corona?