Skip to main content
  • Nieuws
  • Voka – KvK Limburg laat de auto thuis

Voka – KvK Limburg laat de auto thuis

  • 21/09/2017

In het kader van de week van de mobiliteit deed Voka, Vlaams netwerk van ondernemingen mee aan de de Car Free Day. Ook de collega’s van Voka – Kamer van Koophandel Limburg zetten hun beste fiets- en wandelbeentje voor. Dit resulteerde in minder files op de Hasseltse Grote Ring en een lege parking aan het ‘Huis van de Limburgse Ondernemer’.

cfd

Car Free Day is de jaarlijkse hoogmis voor de grote overstap van de pendelaar! Het woon-werkverkeer zet duizenden mensen dagelijks in beweging. Die beweging valt helaas ook al te vaak al snel stil in de file. Op Car Free Day laat je de eigen auto thuis voor de trip van en naar het werk.

Voka, Vlaams netwerk van ondernemingen deed mee aan de Car Free Day. In alle provincies werd de auto zoveel mogelijk gebannen.

Ook de collega’s van Voka – Kamer van Koophandel Limburg vermeden zoveel mogelijk de auto en kwamen al carpoolend, wandelend, lopend, fietsend of liftend naar het ‘Huis van de Limburgse Ondernemer’.

Het openbaar vervoer kende minder succes. Geen wonder als je weet hoe stiefmoederlijk Limburg op dat vlak behandeld wordt…

Een lege parking bij Voka – Kamer van Koophandel Limburg. Het gebeurt echt niet zo vaak!