Skip to main content
  • Nieuws
  • Voka Kempen West toost op 2018 in The Garage

Voka Kempen West toost op 2018 in The Garage

  • 09/01/2018

Dankzij de nieuwjaarsreceptie van Voka Kempen West maakten ruim 80 ondernemers uit de regio Grobbendonk, Herentals, Herenthout en Vorselaar van Verloren Maandag de eerste echte vlekkeloze maandag van 2018. The Garage in Herentals werd uitgekozen als unieke setting om het nieuwe jaar feestelijk in te zetten.

Traditiegetrouw stonden er worstenbroden en appelbollen op het menu. En werd er door Kempen West-voorzitter Frederick Jonckheere positief vooruitgekeken naar 2018. Niet alleen omdat de economische activiteit opnieuw aantrekt, maar ook omdat het samengaan van de Voka – Kamers van Koophandel Kempen en Mechelen in de Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen nieuwe opportuniteiten biedt. “Deze fusie zal leiden tot een betere dienstverlening op maat, met toegang tot een nog ruimer netwerk en met een LON-werking als één van de grootste prioriteiten”, aldus de LON-voorzitter van Kempen West.

Voor deze regio betekent dit concreet dat er onder andere bedrijfsbezoeken staan gepland in maart, juni en oktober, dat er met de scholen bekeken wordt hoe de interactie met het bedrijfsleven kan worden verbeterd en dat de constructieve samenwerking tussen de LON en overleggroepen op diverse bedrijvenzones zal worden uitgediept.

 

Met dank aan:

verlorenmaandaglogos

Advertentie Vermant - mei