Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Vink pakt laatste nominatie Prijs Ondernemen 2019

Vink pakt laatste nominatie Prijs Ondernemen 2019

  • 26/06/2019

Vink, de expert in kunststoffen uit Heist-op-den-Berg, pakt de negende en laatste nominatie voor de Prijs Ondernemen 2019. Die prijs reikt Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen op 26 september uit.

“Ik ben heel erg verrast én erg dankbaar voor deze award. We gaan hem zeker koesteren”, zegt Eric Muys, zaakvoerder van Vink uit Heist-op-den-Berg. 
De expert in kunststoffen voert vooral halffabrikaten zoals platen, staven, profielen en folies uit naar heel Europa. Bij Vink werken 175 mensen. Het bedrijf bestaat dit jaar 50 jaar en zal dat het hele jaar door vieren.

Naar de finale

Alle genomineerde bedrijven voor de Prijs Ondernemen 2019 zijn nu bekend. Ze dingen mee naar de grote prijs, die op 26 september in Alta Ripa wordt uitgereikt. Vanaf vandaag, donderdag 20 juni, kan iedereen zijn stem uitbrengen op onze Voka-website.

Die stemronde loopt tot 6 september 2019.  Jouw stem is belangrijker dan ooit. Want je kan een bedrijf rechtstreeks naar de finale stemmen. Die finale is weggelegd voor de drie bedrijven met de meeste stemmen. Voor een jury met experten strijden ze dan voor de grote Prijs Ondernemen 2019.

 

Vink2

Contactpersoon

Wim Brillouet

Manager belangenbehartiging & woordvoerder

Advertentie VanRoey- nov