Skip to main content
Map
 • Nieuws
 • Villa Madonna 15 jaar: Exclusieve vergaderlocatie in de Vlaamse Ardennen

Villa Madonna 15 jaar: Exclusieve vergaderlocatie in de Vlaamse Ardennen

 • 23/06/2022

Villa Madonna 15 jaar: Exclusieve vergaderlocatie in de Vlaamse Ardennen

Caroline Van den Bossche en Joost Van Goethem spendeerden de laatste vier jaar elke seconde van hun vrije tijd aan de heropbouw van Villa Madonna. Door deze unieke locatie open te stellen voor evenementen, bezoeken en arrangementen willen ze dit prachtige domein in al zijn glorie laten herleven.

foto

 

logo

Gelegen in het groen op de top van de Kruisberg straalt Villa Madonna authenticiteit en grandeur uit. Met veel passie en liefde renoveerden Caroline Van den Bossche en Joost Van Goethem de voorbije vier jaar het opvallende kasteeltje in art-nouveaustijl dat dateert uit het begin van de 20e eeuw. “Op deze unieke locatie willen we mensen samenbrengen en hen laten genieten. Alle evenementen, bezoeken en arrangementen hebben tot doel om dit prachtige domein in al zijn glorie te laten herleven”, klinkt het bij het koppel dat afkomstig is van Lovendegem.

Met zin voor detail, historie en schoonheid richtten Caroline en Joost de bel-etage in. “Met de inrichting willen we de sfeer van weleer oproepen. Naast antieke meubelen van de jaren ’30 staan er ook nog enkele originele meubelen van de familie van bouwheer Edmond Matthijs, een voormalig vrederechter”, vertelt Caroline. “We stellen deze ruimte graag ter beschikking voor allerlei evenementen. Seminaries, productvoorstellingen, fotoshoots, recepties (tot 50 personen) enzovoort.”

Flexibiliteit

Bij het kasteel hoort ook een tuin van zowat anderhalve hectare die lange tijd niet onderhouden was geweest. Joost Van Goethem: “We hebben de vroegere paden weer aangelegd, nieuw leven in de vijver gebracht en de oude beuken en eiken de juiste zorg gegeven. Op die manier hebben we het parkdomein opnieuw het karakter gegeven van een Engels geïnspireerde tuin.”

De weelderige natuur van het parkdomein zorgt voor extra inspiratie tijdens brainstormsessies, teambuildingactiviteiten en exclusieve onderhandelingen. “Binnen de perken van het historische kader zijn er heel wat mogelijkheden. We luisteren graag naar de wensen van onze klanten. Flexibiliteit is de rode draad”, zegt Caroline Van den Bossche. “Aangezien we allebei nog een voltijdse job hebben, doen we voor al deze activiteiten een beroep op professionele partners. Wij hebben alvast voor de juiste uitrusting gezorgd met onder andere een industriële keuken.”

Binnen de perken van het historische kader zijn er heel wat mogelijkheden voor evenementen”

Zaakvoerders Caroline Van den Bossche en Joost Van Goethem

Oranjerie in smeedwerk

De voorbije jaren hebben Joost en Caroline heel wat geïnvesteerd in hun levensdroom, maar ze zijn nog niet helemaal klaar. Hoog op het lijstje staat de bouw van een oranjerie in smeedwerk. Met een beetje geluk is dat iets voor 2023, maar om zo’n project te realiseren moet er ook gesproken worden met de mensen van Onroerend Erfgoed.

Het was pas in 2018 dat Joost en Caroline de Villa Madonna kochten. Hoe kan het dan dat het bedrijf zijn 15e verjaardag viert? “In bijberoep had ik een zaak gespecialiseerd in websitebouw en de aan- en verkoop van computermateriaal”, legt Joost Van Goethem uit. “Dit is echter een uitdovend verhaal want ik doe enkel nog service aan de vroegere klanten. Het is op dit ondernemingsnummer dat we Villa Madonna uitbaten.”
 

foto
 

Voka viert jarige bedrijven

Samen met Voka kan je jouw bedrijf in de kijker zetten met een reportage in Ondernemersmagazine en visibiliteit op ons Jaarfeest. 

Dit zijn de jubilarissen van 2022: 

 • 10 jaar: EDA BE Electrics, Somati Systems, Spendless
 • 15 jaar: Simply Grow, Villa Madonna
 • 20 jaar: Climapac, Syntra Midden-Vlaanderen
 • 25 jaar: J. Vande Moortel & Co Bedrijfsrevisoren
 • 30 jaar: Cegeka, psmlighting
 • 35 jaar: Cobofisk, Ilo Keukens & Interieur
 • 40 jaar:  Atkore -  Vergokan
 • 45 jaar: Igepa, Search & Selection
 • 60 jaar: SOLVA
 • 75 jaar: Publiganda
 • 190 jaar: Botha
 • 225 jaar: MSK - Museum voor Schone Kunsten Gent

Viert jouw bedrijf in 2023 een jubileum? Laat het ons weten!

Meer info via https://www.voka.be/privacy

Artikel uit publicatie