Skip to main content
  • Nieuws
  • Vijftien ondernemers en managers kiezen voor duurzame groei

Vijftien ondernemers en managers kiezen voor duurzame groei

  • 08/10/2020

Vijftien deelnemers startten onlangs aan MBA Highlights, een exclusieve opleidingsreeks die het beste van bestaande MBA-programma’s bundelt. Voka – Kamer van Koophandel Limburg wil met het programma bedrijven op duurzame wijze laten groeien.

MBA Highlights
“De samenwerking met Solvay laat ons toe om een kwalitatief academisch én praktijkgericht programma aan te bieden."


MBA Highlights focust in een reeks van vijf tweedaagse modules op de belangrijkste aspecten van ondernemerschap en management. Dit jaar is de succesvolle opleidingsreeks toe aan haar negende editie. Ook dit keer wordt er dieper ingegaan op de  belangrijkste aspecten van strategie, marketing, sales, financiën, HR en leiderschap.

Internationale reputatie

Met Solvay Business School of Economics and Management beschikt Voka – KvK Limburg bovendien over een partner met een sterke internationale reputatie.

“De samenwerking met Solvay laat ons toe om een kwalitatief academisch én praktijkgericht programma aan te bieden. Solvay Brussels School of Economics & Management staat hoog in de Europese rankings en garandeert dus hoogwaardige academische insteken, unieke cases en praktijkgetuigenissen”, zegt Johann Leten, gedelegeerd bestuurder van Voka – KvK Limburg.

Ondernemersmix

Dit jaar nemen er vijftien ondernemers en managers deel aan het traject. Zij zijn werkzaam in verschillende sectoren, wat zorgt voor diverse en interessante ervaringsuitwisseling.

De doelgroep zijn ondernemers met minimaal 5 jaar ervaring die hun onderneming in de toekomst willen laten groeien of leidinggevenden die, met reeds minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring, zullen doorgroeien naar een top level managementfunctie. De deelnemers krijgen in dit traject namelijk ook de kans om hun persoonlijke managementvaardigheden onder de loep te nemen en te verbeteren.
 

Deelnemers MBA Highlights 2020:

Naam Bedrijf
Mike Grooten  Falcon
Nancy Haenen Hanarest
Veroniek Hermans Originality
Lucian Loan Hydro-Gear Europe BV
Ramon Migdalski Mathieu Gijbels 
Raf Moors Jaga NV
Koen Prikken Marec DV
Kristien Schrijvers Mylène NV
Geert Theunissen IPTE Factory Automation nv
Jan Tuerlinckx Tuerlinckx Tax Lawyers 
Guy Van Daele  Globachem
Brecht Van Lee ANY development
Marion Van Zon Van Zon NV
Peter Manet  Manet Management in Motion
Michèle Martens  Voka - Kamer van Koophandel Limburg

 

Contactpersoon

Michèle Martens

Coördinator Kameracademie