Skip to main content
  • Nieuws
  • Vijftien ondernemers en managers kiezen voor duurzame groei

Vijftien ondernemers en managers kiezen voor duurzame groei

  • 29/01/2018

Vijftien deelnemers startten afgelopen weekend aan MBA Highlights, een exclusieve opleidingsreeks die het beste van bestaande MBA-programma’s bundelt. Voka – Kamer van Koophandel Limburg wil bedrijven zo op duurzame wijze laten groeien.

MBA highlights
Dit jaar telt MBA Highlights 15 deelnemers.

 

MBA Highlights focust in een reeks van vijf tweedaagse modules op de belangrijkste aspecten van ondernemerschap en management. Dit jaar is de succesvolle opleidingsreeks toe aan haar zevende editie. Ook dit keer wordt er dieper ingegaan op de  belangrijkste aspecten van strategie, marketing, sales, financiën, HR en leiderschap.

Internationale reputatie

Met Solvay Business School of Economics and Management beschikt Voka – KvK Limburg bovendien over een partner met een sterke internationale reputatie.

“De samenwerking met Solvay laat ons toe zowel op academisch, als op praktijkvlak, een kwalitatief sterk programma aan te bieden. Solvay Brussels School of Economics & Management staat hoog in de Europese rankings en garandeert dus hoogwaardige academische insteken, unieke cases en praktijkgetuigenissen”, zegt Johann Leten, gedelegeerd bestuurder van Voka – KvK Limburg.

Ondernemersmix

Dit jaar nemen er vijftien ondernemers en managers deel aan het traject. Zij zijn werkzaam in verschillende sectoren, wat zorgt voor diverse en interessante ervaringsuitwisseling.

De doelgroep zijn ondernemers met minimaal 5 jaar ervaring, die hun onderneming in de toekomst willen laten groeien of leidinggevenden met minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring, die zullen doorgroeien naar een top level managementfunctie. De deelnemers krijgen in dit traject namelijk ook de kans om hun persoonlijke managementvaardigheden onder de loep te nemen en te verbeteren.

MBA Highlights Advanced

In september 2018 start bovendien het vervolgtraject MBA Highlights Advanced, met als kers op de taart een bezoek aan de gerenommeerde London School of Economics waar professor Paul De Grauwe zal doceren over macro-economics.

Deelnemers 

Voornaam

Naam

Bedrijf

Robrecht

Belien

ElaN Languages

Ans

Bohrmann

DHB

Jolien

Corstjens

Userfull

Stijn

Grommen

Veldeman Bedding

Guy

Leekens

Roam Technology            

Marieke

Meugens

Group Machiels

Stefan

Niesten

LOGIS

Annelies

Oosterlynck

AMR

Dirk

Pittoors

Nitto Belgium

Sandro

Rossetti

Group Bruno

Sandra

Schevenels

SCHEDOM

Paul

Sels

Userfull

Anne-Catherine

Triest

Confideo

Ann

Vanbroekhoven

DAC De Meren

Annick

Vermoesen

CVO International