Skip to main content
  • Nieuws
  • Vijf redenen waarom je Management Assistant Day niet mag missen

Vijf redenen waarom je Management Assistant Day niet mag missen

  • 29/03/2017

Op donderdag 20 april verdient iedere Management Assistant het om in de kijker te staan. Ontdek waarom je onze verwendag vol vitaliteit in de PXL Hogeschool niet mag missen! 

 

1

Hier vind je jouw geluk!

Een leven zonder stress? Regisseur Nic Balthazar inspireert met een geanimeerde lezing over de oorzaken van burn-out én de oplossing voor  een leven met minder stress. Op het einde kan je zelf een vraag stellen aan Nic!

via GIPHY

2

Je gaat creatiever met je leven om

Achter de schermen van een sterke vrouw? Actrice Els de Schepper getuigt op haar eigen ludieke wijze over hoe ze steeds opnieuw moed vat in het leven om het beste van zichzelf te geven. Nog vragen achteraf? Els neemt de tijd om ze te beantwoorden!  

via GIPHY

3

Je voelt je dynamischer

Energiek en stralend ondernemen? Lifestyle coach Carla Vandyck onthult de geheimen van een levensstijl vol vitaliteit, waardoor jij iedere dag opnieuw kan schitteren op de werkvloer.  

via GIPHY

 

4

Je straalt als nooit tevoren

Stijlvol voor de dag komen? Het stylingteam van La Bottega zoekt het voor jou uit. Zij geven tips en tricks om de elegant doorheen de werkdag te flaneren. 

via GIPHY

5

Je zelfvertrouwen krijgt een boost

Je weerbaarheid vergroten? Youri Vansant, zwarte gordel Pancrase, leert je de knepen van deze Japanse zelfverdedigingssport.  

via GIPHY

 

Kortom: een leerrijke dag vol inspirerende ideeën om er weer stevig tegenaan te gaan! Wil jij er ook bij zijn? Schrijf je dan in op deze pagina

 

 

Contactpersoon

Liesbeth Peeters

Coördinator events