Skip to main content
  • Nieuws
  • Vier interactieve opleidingen stomen jouw onderneming klaar voor futureproof ondernemen

Vier interactieve opleidingen stomen jouw onderneming klaar voor futureproof ondernemen

  • 05/06/2020

Tijdens de Week van het futureproof ondernemen dagen we bedrijven uit om zich voor te bereiden op de toekomst. Vier opleidingen met een concreet doel voor ogen gaan dieper in op innovatieve trends, nemen jouw businessmodel onder de loep en zorgen er zodoende voor dat jouw bedrijf concurrentieel blijft.

De coronacrisis heeft ervoor gezorgd dat digitalisering in sneltempo verder ontwikkelde. Pijnpunten van bedrijven werden blootgelegd en nieuwe uitdagingen staken de kop op. De laatste week van juni stelt Voka - KvK Limburg dan ook in het teken van futureproof ondernemen. Ook post-corona willen we innovatie en digitalisering van bedrijfsprocessen een duwtje in de rug geven. 

Onderstaande E-learnings maken deel uit van onze vier Business Clubs

Neem volgende stappen met deze online opleidingen 

Futureproof internationaliseren

Op 22 juni 2020 lichten we de huidige ontwikkelingen toe op vlak van internationaal ondernemen. We bespreken de veranderingen in protectionisme, slowbalisation en digitalisering en stomen jouw bedrijf klaar om futureproof te internationaliseren.

Meer info en inschrijven

Strategic sourcing post-corona: een futureproof aankoopbeleid

Tijdens deze online opleiding op 22 juni 2020 nemen we jouw aankoopbeleid onder de loep om zodoende je bedrijf voor te bereiden op aankomende transformaties. Door middel van innovatie gaan we jouw aankoopstrategie optimaliseren.

Meer info en inschrijven

Optimalisatie van je innovatieproces

Waarde toevoegen en aan de wensen van klanten voldoen lijkt post-corona belangrijker dan ooit. Maar hoe geraak je tot haalbare vernieuwing die voor elk bedrijf mogelijk is? Hoe bereik je meer met de huidige middelen? Tijdens deze online opleiding op 25 juni 2020 gaan we het innovatieproces van jouw bedrijf optimaliseren.

Meer info en inschrijven

Futureproof warehousing, 28 key trends & innovaties

Ben je benieuwd hoe bedrijven hun logistieke processen digitaliseren en welke technologieën ze hiervoor gebruiken? Kom alles te weten over de impact van digitalisering in het warehouse tijdens deze online class op 25 juni 2020, live vanuit Innovation Center DHL.

Meer info en inschrijven