Skip to main content
  • Home
  • Nieuws
  • Vier nieuwe ateliers helpen jou vooruitdenken
VierAteliers
  • 03/04/2017

Vier nieuwe ateliers helpen jou vooruitdenken

Ondernemen is niet alleen een zaak van handelen, maar ook van vooruitdenken. Voortdurend inspelen op innovaties en veranderende omstandigheden is de boodschap om succesvol te zijn en te blijven. In vier nieuwe ateliers snijdt Voka – Kamer van Koophandel Mechelen de komende weken enkele topics aan die hierop inspelen.

 

Atelier: cash flow is the king
Al vertellen winst en bedrijfsresultaat je veel, vandaag is vooral kasstroomanalyse de meest solide basis om een klant of bedrijf goed te kunnen beoordelen op financieel vlak. Maar hoe pak je dit aan? Een nieuw driedelig atelier van Voka – KvK Mechelen vanaf vrijdag 21 april, begeleid door financieel deskundige Vera Smets, vertelt je er alles over. Eenvoud, Interactie, fun en oefeningen zijn daarbij de sleutelwoorden. Aan de hand van de actuele cijfers van jouw bedrijf krijg je ook een beeld van de mogelijkheden om de kasstroom van jouw organisatie positief te beïnvloeden.

Klik hier voor meer info


Atelier: nieuwe toeleverancier aan de retail
Dat de retailmarkt in verandering is, is wel het minste wat je kan zeggen. Er zijn oneindig veel nieuwe uitdagingen voor de toekomstige retailer van vandaag. Belangrijk is om ook als toekomstig leverancier bij te blijven met de nieuwste trends en om te beslissen welke voor jou het meest geschikt is. Tijdens een tweedaags atelier vanaf donderdag 27 april sta je stil bij de uitdagingen voor de retail van vandaag. Je ontdekt jouw eigen USP’s en je leert de tips & tricks kennen die de sleutel tot succes zijn in jouw toekomstige relatie met de retailers.

Klik hier voor meer info


Atelier: waardebepaling van uw onderneming
De waarde van uw onderneming bepalen, doet u niet met de natte vinger. Om uw waarde correct in te schatten, met de juiste techniek, organiseert Voka – KvK Mechelen vanaf dinsdag 9 mei 3 interactieve sessies die u van A tot Z begeleiden in het proces. Want u kan nu eenmaal nooit weten wanneer u deze informatie moet voorleggen bij bijvoorbeeld investeerders, kredietinstellingen of andere stakeholders.

Klik hier voor meer info


Atelier: van verzuim naar welzijn in uw onderneming
Een verzuimbeleid is veel meer dan het aanpakken van ‘afwezigheid door ziekte’. Het totale verzuim binnen een onderneming kan worden beschouwd als een graadmeter voor het welbevinden van de medewerkers. Transformeer het verzuim in jouw organisatie naar welzijn in jouw onderneming in twee boeiende, praktijkgerichte sessies, vanaf dinsdag 9 mei.

Klik hier voor meer info

Contactpersoon

Myriam Heeremans

Directeur Ondernemerschap

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl