Skip to main content
  • Nieuws
  • Video 'Snel bijverdienen?' wint award

Video 'Snel bijverdienen?' wint award

  • 20/05/2021

Tijdens de 22e editie van de Video Experience Day van AP Hogeschool Antwerpen en Kanaal Z/Canal Z, sleepten Cepa en Alfaport Voka de award voor beste animatievideo in de wacht met hun sensibiliseringsvideo 'Snel bijverdienen?'.

De Video Experience Day ontstond in 2000 als een kleinschalig studentenproject maar is intussen uitgegroeid tot hét jaarlijkse referentie-evenement in België waar corporate video in de schijnwerpers wordt gezet. Ook worden er die avond verschillende awards uitgereikt. Uit 129 kwaliteitsvolle inzendingen nomineerde een 18-koppige jury 'Snel bijverdienen'?' voor maar liefst 2 categorieën: 'Sensibilisation' & 'Animation'. De video kon de award voor 'animation' in de wacht slepen.

De video werd in kader van de campagne 'Onze haven drugsvrij' in november 2020 gelanceerd en heeft als doel havenmedewerkers uit verschillende jobs en bedrijven bewust te maken van de gevaren van een samenwerking met drugscriminelen. Ook het meldpunt op www.onzehavendrugsvrij.be maakt daarvan deel uit. Havenmedewerkers en bedrijven kunnen er verdachte situaties anoniem melden.

Ook in 2021 zullen Cepa en Alfaport Voka blijven inzetten op deze campagne. Er zullen regelmatig nieuwe boodschappen worden gelanceerd en het meldpunt zal in de aandacht worden blijven gezet.

Contactpersoon

Sarah Hanegraef

Adviseur Talent en Communicatie Alfaport

Welt white paper
IMU - Altez 0110
Gosselin
Ontdek onze vacatures!
Proximus
VZW_IMU_GROUPS
Plan je bezoek in ons Experience Center!
IMU - Sport Vlaanderen