Skip to main content
  • Nieuws
  • Veertig bedrijventeams strijden om tweede Voka Karting Cup

Veertig bedrijventeams strijden om tweede Voka Karting Cup

  • 18/05/2017

Bedrijven kansen bieden om elkaar beter te leren: dat is een van de opdrachten van Voka – Kamer van Koophandel Mechelen. Vanuit dat oogpunt heeft ze veertig bedrijventeams aan de startlijn bij Inkart in Puurs gebracht, tijdens de tweede editie van de Voka Karting Cup.

Onder een stralende zon hebben twintig bedrijventeams woensdag 17 mei bij Inkart al de eerste dag van de Voka Karting Cup afgewerkt. Na een kwalificatieronde die de plaatsen op de startgrid moest vastleggen, gingen zij van start in een soms bloedstollende race van anderhalf uur. Daarin toonde het team van Traiteur Goossens uit Onze-Lieve-Vrouw-Waver zich ongenaakbaar. De ploegen van Userfull uit Boom en Drukman (The Outfit Factory) uit Berlaar vervolledigden het podium.
Na de podiumceremonie wachtte de deelnemers nog een verkwikkende barbecue, die hen onder andere de gelegenheid bood om meer inzicht te krijgen in elkaars racestrategie.


Foto's: Luc Hilderson, Image4You

 

Donderdag 18 mei vond dan de tweede en laatste dag van deze tweedaagse Voka Karting Cup plaats. Opnieuw twintig bedrijventeams namen de start voor een race van anderhalf uur. Met Peleman Industries (Puurs), BMW Gregoir (Puurs) en Porsche Center Mechelen verscheen onder andere de top drie van de Voka Karting Cup editie 2016 aan de start. Uiteindelijk haalde BMW Gregoir als eerste de zwart-wit geblokte vlag, voor Porsche Center Mechelen en Ecowell uit Bornem.

 

Foto's: Luc Hilderson, Image4You

Alle foto's vind je ook op onze Facebookpagina!

Contactpersoon

Petra Van Bouwelen

International Business Development Manager

De nieuwe Kia EV6 nu bij Kia Vermant
Ontdek onze vacatures!