Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Vaccinatie tegen COVID-19: overtuig uw medewerkers

Vaccinatie tegen COVID-19: overtuig uw medewerkers

  • 05/03/2021

Zijn de vaccins tegen COVID-19 veilig? Ja! De vaccins hebben alle nodige stappen doorlopen. Dat er op zo'n korte tijd verschillende vaccins zijn ontwikkeld, is simpelweg het resultaat van een nooit eerder gezien onderzoek en samenwerking. We willen ons normale leven terug. Dat kan alleen als we de verspreiding van het virus tegengaan en ons met z'n allen laten vaccineren. Doe het voor uzelf, voor uw collega's en voor elkaar. Lees hier ons persbericht nog eens na!

Uw werknemers sensibiliseren? Download hier de affiche, print deze op A3 of A4 en hang ze op een zichtbare plaats in uw bedrijf.

Heeft u vragen over deze campagne? Nicole Verbeke helpt u graag verder. 

laat je vaccineren.be

Vlaamse overheid roept op: laat u vaccineren!

Er heerst ongerustheid over de nieuwe vaccins en dat is begrijpelijk. Is het vaccin wel veilig? Ja! Zijn er belangrijke stappen overgeslagen of is er sprake van haastig werk? Absoluut niet! De Vlaamse Overheid lanceerde de website www.laatjevaccineren.be, waar heel nauwkeurig de belangrijkste en meest gestelde vragen over het coronavirus en het vaccin worden beantwoord. 

Klik hier en bezoek de website

Voka FAQ: de meest gestelde vragen over de impact op uw onderneming

Heel wat ondernemers zitten nog steeds met veel vragen omtrent de concrete aanpak van de crisis binnen organisaties. In onze FAQ vatten we de meest gestelde vragen van ondernemers samen. De antwoorden werden opgesteld in samenwerking met SD Worx.

Klik hier voor onze FAQ

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag