Skip to main content
  • Nieuws
  • Vaccinatie tegen COVID-19: overtuig je medewerkers

Vaccinatie tegen COVID-19: overtuig je medewerkers

  • 04/02/2021

Zijn de vaccins tegen COVID-19 veilig? Ja! De vaccins hebben alle nodige stappen doorlopen. Dat er op zo'n korte tijd verschillende vaccins zijn ontwikkeld, is simpelweg het resultaat van een nooit eerder gezien onderzoek en samenwerking. We willen ons normale leven terug. Dat kan alleen als we de verspreiding van het virus tegengaan en ons met z'n allen laten vaccineren. Doe het voor jezelf, voor je collega's en voor elkaar. Lees en kijk hier waarom we deze campagne lanceren.

Jouw werknemers sensibiliseren? Download hier de affiche (ook in Frans en Engels), print deze op A3 of A4 en hang 'm op een zichtbare plaats in jouw bedrijf.

Deel de boodschap zeker ook op de sociale media van je onderneming! Download hier verschillende visuals.

Banner CTA download affiche

 

laat je vaccineren.be

 

Vlaamse overheid roept op: laat je vaccineren!

Er heerst ongerustheid over de nieuwe vaccins en dat is begrijpelijk. Is het vaccin wel veilig? Ja! Zijn er belangrijke stappen overgeslagen of is er sprake van haastig werk? Absoluut niet! De Vlaamse Overheid lanceerde de website www.laatjevaccineren.be, waar heel nauwkeurig de belangrijkste en meest gestelde vragen over het coronavirus en het vaccin worden beantwoord. 

Klik hier en bezoek de website

Onze partner Mensura bundelt de meest recente info

Hoe verloopt de vaccinatie in mijn organisatie? En wanneer komt mijn organisatie in aanmerking voor vaccinatie? Mensura, de externe dienst voor preventie en bescherming op het werk, publiceert twee FAQ's waar je steeds de meest relevante en actuele informatie kan vinden. 

Bekijk hier de FAQ's van onze partner

Mensura

 

Voka FAQ: de meest gestelde vragen over de impact op je onderneming

Heel wat ondernemers zitten nog steeds met veel vragen omtrent de concrete aanpak van de crisis binnen organisaties. In onze FAQ vatten we de meest gestelde vragen van ondernemers samen. De antwoorden werden opgesteld in samenwerking met SD Worx.

Klik hier voor onze FAQ

Yves Breysem

 

Yves Breysem (Jessa) over de vaccinatiecampagne

De vaccinatiecampagne tegen corona draait stilaan op volle toeren. In de februari-editie van ons magazine Bedrijvig Limburg vroegen we toelichting aan de algemeen directeur van Jessa. Zijn boodschap is glashelder: "Twijfel is vaak te wijten aan desinformatie. Daarom doe ik een oproep aan iedereen: ga op zoek naar betrouwbare bronnen."

Lees hier het volledige interview

Contactpersoon

Kenneth Stulens

Adviseur Duurzaam Ondernemen

Heb je vragen over corona?