Skip to main content
  • Nieuws
  • Vaar mee! - Ondernemersevent binnenvaart

Vaar mee! - Ondernemersevent binnenvaart

  • 22/02/2019

De Vlaamse Waterweg nv, Waterwegen en Zeekanaal vzw, POM Oost-Vlaanderen, Voka Oost-Vlaanderen en North Sea Port organiseren op 21 maart het binnenvaartevent rond toekomstgericht transport via het water. U komt er meer te weten over het toekomstige traject Gent – Parijs en de logistieke troeven van de binnenvaart. Er is ook een informatieve rondvaart doorheen het havengebied North Sea Port.

Vaar mee - Ondernemersevent binnenvaart

 

Binnenvaartevent voor ondernemers

Vaart uw bedrijf binnenkort mee van de Arteveldestad naar de Lichtstad? Dankzij het project Seine Schelde Vlaanderen en de bijhorende binnenvaartverbeteringen komt deze realiteit steeds dichterbij. Ook voor ondernemers opent de directe binnenvaartconnectie tussen Oost-Vlaanderen en Frankrijk nieuwe deuren. De logistieke mogelijkheden via North Sea Port – het havengebied rond Gent – zijn eindeloos.

Daarom nodigen De Vlaamse Waterweg nv, Waterwegen en Zeekanaal vzw, POM Oost-Vlaanderen, Voka Oost-Vlaanderen en North Sea Port u uit om deel te nemen aan het binnenvaartevent op 21 maart 2019, toekomstgericht transport via het water staat er centraal.

Ontdek hier het programma >>

Aansluitend bieden we u de mogelijkheid tot een ontspannende en informatieve rondvaart doorheen het havengebied North Sea Port. Uiteraard met een natje en een droogje bovenop doorlopende netwerkgelegenheid. Een boeiende afsluiter!

Gratis inschrijven kan hier >>

 Opgelet: de plaatsen zijn beperkt. Deelname is gratis.