Skip to main content
  • Nieuws
  • Uitverkochte MBA Highlights gaat van start

Uitverkochte MBA Highlights gaat van start

  • 14/02/2017

In samenwerking met Solvay Brussels School of Economics and Management organiseert Voka – Kamer van Koophandel Limburg voor de zesde keer MBA Highlights, een exclusieve opleidingsreeks op vlak van ondernemerschap en management. Op donderdag 26 januari gaven 20 deelnemers de aftrap van de reeks van 5 tweedaagse modules die tot juni 2017 loopt. Program director Peter Manet (Manet Management in Motion) begeleidt de deelnemers doorheen hun traject. Met 20 deelnemers is deze editie van MBA Highlights opnieuw volzet.

Voka – KvK Limburg draagt talentontwikkeling hoog in het vaandel. Na het succes van de vorige edities, bestond er geen twijfel over de opstart van een zesde traject van MBA Highlights. Opnieuw worden heel wat ondernemingen gestimuleerd om verder te groeien en te professionaliseren.

De doelgroep voor het traject zijn ondernemers met minimaal 5 jaar ervaring, die hun onderneming in de toekomst willen laten groeien of leidinggevenden met minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring, die zullen doorgroeien naar een top level managementfunctie.

Duurzame groei en succes

De groep van 20 deelnemers is gevormd uit een gezonde mix van ondernemers en managers. Het eerste weekend stond in het teken van personal leadership en strategie. Gedurende het programma zullen de bedrijven ondersteund worden om op een duurzame wijze te groeien en succesvol te zijn. De deelnemers krijgen ook de kans om hun persoonlijke managementvaardigheden onder de loep te nemen en te verbeteren.

De komende sessies worden de deelnemers ondergedompeld in onderwerpen als financiële analyse, groeistrategieën, HRM, strategische marketing, sales, groepsleiderschap, enzovoort.

Deelnemers MBA Highlights 2017

Voornaam

Naam

Bedrijf

Jan

Banken

Winprof

Frank

Boes

Transport Boes

Marie-José

Cobbenhaegen

Molt Bé

Yanissa

De Jonghe

Userfull

Jeroen

Denys

Everzinc

Toon

Gors

Youston

Paul

Hegge

B Logistics

Nico

Janssens

IAC Group

Mieke

Maes

Duall

Mauro

Manfredi

Caleffi International

Ann Cathérine

Nulens

Crème de la Crème

Gretel

Schrijvers

Mensura EDPB

Johan

Simons

Pure Communication

Kristof

Stevens

Encon

Michael

Swannet

MBT Polymers Benelux

Bart

Teuwen

Certimed

Gert

Van de Weghe

Nationale Maatschappij der Pijpleidingen

Geert

Van Malcot

Voka - KvK Limburg

Kim

Vandenplas

Libra-services

Sofie

Vanoppen

Auto-onderdelen Theuwissen