Skip to main content
 • Nieuws
 • Tweeëntwintig bedrijven tonen zich op Voka Open Bedrijvendag

Tweeëntwintig bedrijven tonen zich op Voka Open Bedrijvendag

 • 26/09/2017

Op de Voka Open Bedrijvendag van nu zondag 1 oktober zetten naar jaarlijkse traditie weer honderden bedrijven verspreid over Vlaanderen de deuren open. In de Mechelse regio krijgt het publiek de kans om van dichtbij kennis te maken met tweeëntwintig ondernemers die met uiteenlopende zaken bezig zijn. Helemaal tot de verbeelding spreken de activiteiten van de tien starters, die in het AFAS-stadion van KV Mechelen hun verhaal uit de doeken doen.

Honderden bedrijven die de bezoekers welkom heten in hun wereld en hen maar al te graag laten proeven van datgene waarmee ze elke dag bezig zijn: dat is de succesformule van de Voka Open Bedrijvendag die jaar na jaar ook honderdduizenden bezoekers aantrekt.
“Het thema is dit jaar ‘Ondernemers ondernemen voor iedereen’.  Dit benadrukt dat ondernemers midden in de maatschappij staan en vaak een grotere impact op onze samenleving hebben dan je initieel zou denken. Tijdens de Voka Open Bedrijvendag krijgt hun verhaal een prominente plaats”, licht algemeen directeur Roel Dockx van Voka – KvK Mechelen toe.
 

obd2017
Ook in de Mechelse regio staat er nu zondag 1 oktober weer heel wat te gebeuren, niet in het minst in Duffel. De gemeente is dit jaar een van de negen hotspots, plaatsen waar je erg gemakkelijk verschillende bedrijfsbezoeken kan combineren. Niet alleen opent het gemeentebestuur de deuren van het gemeentehuis. Bij Reynaers Aluminium krijgen geïnteresseerden de kans om een blik te werpen op de technologisch hoogstaande ontwikkeling van aluminium systemen, terwijl een bezoek aan het Volvo Truck Center garant staat voor een leerrijke kennismaking met de reuzen van de weg.

Een bezoek aan hotspot Duffel kan ook gemakkelijk worden gecombineerd met een bedrijfsbezoek bij Axess (overkappingen) Hoorcentrum Aerts, Lux-Spas en Siergrassenkwekerij Gernee in Sint-Katelijne-Waver of bij HealthMate (infraroodsauna’s), Hobéco (tuinprojecten) en Veranda’s Janssens in Lier.

In Mechelen bevindt het zwaartepunt van de Voka Open Bedrijvendag zich in het AFAS-stadion. Samen met tien starters hackt Voka – KvK Mechelen de thuishaven van KV Mechelen. Deze jonge, dynamische ondernemers leggen er de bezoekers uit hoe zij op vlak van onder andere groene energie, virtual reality en slimme gezondheidszorg mee de toekomst zullen creëren.

Van 10 tot 17 u. brengen volgende start-ups hun verhaal:

 • Business Bike Solutions laat je rondtoeren op de nieuwste e-bikes, gebouwd in België
 • Greenlife Pro zet het vuilste water om in lekker drinkbaar water, met of zonder bruis
 • VR-Horizon laat je rondwandelen in je toekomstige huis nog voor het gebouwd is en helpt bestaande huizen sneller verkopen dankzij virtual reality
 • Surpriseyourpet.be heeft leuke verwenpakketten voor je huisdier
 • Le Cycleur helpt je om rond te toeren als je grote wielerheld van weleer
 • Click-It Photobooth zorgt voor een leuke herinnering aan je KV Mechelen-bezoek én jouw feestjes
 • GEPRINT! geeft met jouw foto’s persoonlijkheid aan alledaagse objecten een kledingstukken
 • Motion Academy helpt je ontdekken hoe lenig je bent en brengt dat stramme lijf in beweging
 • Immo Sir helpt je met al jouw onroerende zaken.
 • Hungry4More bakt de feestjes bruin met zijn foodtruckconcepten


Eveneens in Mechelen is ook Nobel Biocare te bezoeken. Dit bedrijf laat deelnemers aan de Voka Open Bedrijvendag kennismaken met de digitale evolutie in tandheelkunde.

In Putte ten slotte biedt Cosy In & Out bezoekers inspiratie voor hun interieur, met onder andere demonstraties luchtgommen (zandstralen) en herkleuren van hout.

Voka Open Bedrijvendag loopt op zondag 1 oktober van 10 tot 17 u. De deelnemende bedrijven kunnen gratis worden bezocht

Contactpersoon

Jan Van de Poel

Communicatiemedewerker

Advertentie Vermant - mei