Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Tuinfeest brengt ondernemerswereld samen in ZOO Antwerpen

Tuinfeest brengt ondernemerswereld samen in ZOO Antwerpen

  • 22/06/2019

In de Antwerpse ZOO hebben een duizendtal ondernemers, politici en uiteenlopende stakeholders van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland vrijdagavond op het Tuinfeest weer samen de start van een veelbelovende zomer genomen.

Naar goede traditie was ook dit Tuinfeest het uitgelezen moment voor ondernemers om er contacten te leggen en van gedachten te wisselen met elkaar en politici en stakeholders van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland.

Op tal van manieren zorgde de Antwerps-Wase Kamer ervoor dat het grootste netwerkevenement van Antwerpen voor ondernemers zijn naam weer alle eer kon aandoen. Zo hielpen verschillende meetingpoints en een online matchingtool gasten vlot op weg naar interessante, waardevolle babbels en kon een aantal aanwezigen zelfs boeiende gesprekken voeren tijdens een exclusieve privérondrit per riksja doorheen de ZOO. Met ook nog de rustgevende nocturnewandeling die een unieke blik op een inslapende dierentuin bood, de gesmaakte barbecuebuffetten en bijzondere degustaties konden de aanwezigen voluit genieten van de avond op de langste dag van het jaar.

'De relatieve rust van de zomer geeft ondernemers de kans om even te reflecteren over de voorbije maanden, om dan met nieuwe energie en ideeën het najaar succesvol te kunnen invullen. Na al die jaren blijft het Tuinfeest van de Antwerps-Wase Kamer voor vele ondernemers een van de belangrijkste inspiratiemomenten in deze periode’,  stelt gedelegeerd bestuurder Luc Luwel van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland tevreden vast.

Bekijk vanaf maandag alle beelden van het Tuinfeest 2019 op onze Facebookpagina.

tuinfeest5tuinfeest6Tuinfeest8tuinfeest9tuinfeest11tuinfeest14tuinfeest15

 

Tuinfeest2019

Contactpersoon

Ann Geerts

Manager Netwerkactiviteiten

AW_Digitalisering
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
AW_Welt_6stappenplan