Skip to main content
  • Nieuws
  • Trotseer deze 3 proeven tijdens de Chambers Trophy

Trotseer deze 3 proeven tijdens de Chambers Trophy

  • 15/06/2017

De Chambers Trophy is ieder jaar een unieke belevenis! Dat bevestigen de enthousiaste reacties van de duizenden deelnemers de afgelopen jaren. Voor de 20-jarige jubileumeditie lichten we alvast een tipje van de sluier en stellen we drie proeven voor…

Kubus-lopen

Draait het soms vierkant op de werkvloer? Dat kan bij deze proef alvast geen kwaad! Leg samen met je teamleden een zo lang mogelijke afstand af in een opblaasbare kubus. Dat is een geweldige metafoor voor ieders carrièrepad, want je geraakt alleen maar vooruit door te vallen en terug op te staan!

Ratrace

Vrije val

Alleen kalmte kan je redden! Dat is het motto voor deze proef, waarbij één van de teamleden een vrije val van 60 meter maakt. Met een maatbeker vol water. De plaatselijke kelnerloop verbleekt met andere woorden bij het zien van deze proef. Tracht met zo veel mogelijk water jouw sprong te doorstaan!

waag de sprong

Botsauto’s

De botsauto’s zijn een klassieker op de kermis, maar op Chambers Trophy geven we er graag een competitieve twist aan. Iedere deelnemer krijgt een helm met een bekertje water op. Wie na de dolle rit het meeste water overhoudt, wint de proef! Laat de brokkenpiloot in je dus maar naar boven komen. 

BBWCars

Volg ons op Facebook en ontdek de komende weken al de andere proeven van de Chambers Trophy.

Contactpersoon

Liesbeth Peeters

Coördinator events