Skip to main content
  • Nieuws
  • Trends Gazellen Ambassadeurs 2021 voor Oost-Vlaanderen zijn bekend

Trends Gazellen Ambassadeurs 2021 voor Oost-Vlaanderen zijn bekend

  • 31/03/2021

De Trends Gazellen Ambassadeurs 2021 voor Oost-Vlaanderen zijn: Greenway, Skyhaus en Lansweeper. De prijs voor Super Gazelle Oost-Vlaanderen gaat naar Autoparts Flanders.

Trends en Trends-Tendances organiseren dit jaar voor de 20e keer de uitreiking van de Trends Gazellen. Deze snelgroeiende bedrijven of Gazellen zijn telkens sterke en competitieve bedrijven die het ondernemersklimaat in hun regio positief beïnvloeden. En dit jaar is een speciaal jaar, de redacties hebben beslist om het klassement van de Trends Gazellen en de Ambassadeurs van elke provincie, week na week, tijdens een speciale tv-uitzending te onthullen.

Ter gelegenheid van deze verjaardag editie, heeft de redactie beslist om ook een Super Gazelle te eren. Dit wilt zeggen, een onderneming die over de laatste 20 jaar de grootste groei in zijn provincie gegenereerd heeft. Voor Oost-Vlaanderen is dit Autoparts Flanders geworden.

Geert Moerman, gedelegeerd bestuurder van Voka Oost-Vlaanderen, feliciteert de winnaars voor deze verwezenlijking. "Om in de huidige omstandigheden groei te creëren, moet je innovatief en ondernemend zijn. Deze ondernemingen tonen door hun activiteiten dat we daar in onze regio een aantal prachtige voorbeelden van hebben."

Oost-Vlaamse Trends Gazellen Ambassadeurs 2021

Paul Florizoone Ambassadeur Kleine Ondernemingen Paul Florizoone van Greenway
Nicolas Deruytter Ambassadeur Middelgrote Ondernemingen Nicolas Deruytter van Skyhaus
Dave Goossens Ambassadeur Grote Ondernemingen Dave Goossens van Lansweeper
Jurgen Sonck Super gazelle Jürgen Sonck van Autoparts Flanders

Proficiat aan alle 250 Oost-Vlaamse Trends Gazellen! Klik hier voor het volledige overzicht van de 250 Trends Gazellen

Advertentie Festival van Vlaanderen