Skip to main content
  • Nieuws
  • Trends Gazellen 2021: Trixxo, Opteco, Tarzan & Jane en Brouwerij Martens zijn Limburgse laureaten

Trends Gazellen 2021: Trixxo, Opteco, Tarzan & Jane en Brouwerij Martens zijn Limburgse laureaten

  • 10/03/2021

De Limburgse ‘Trends Gazellen Ambassadeurs’ zijn dit jaar Trixxo (grote ondernemingen), Opteco (middelgrote ondernemingen) en Tarzan & Jane (kleine ondernemingen). Die titel wordt uitgereikt door het magazine Trends aan de snelst groeiende bedrijven die het ondernemersklimaat in hun regio positief beïnvloeden. Voka - Kamer van Koophandel Limburg steunt de wedstrijd. "Goed ondernemerschap verdient een podium, daar dragen wij graag toe bij. We wensen de Ambassadeurs van harte proficiat, net als de andere Gazellen 2021”, zegt gedelegeerd bestuurder Johann Leten.

trends

De Ambassadeurs werden bekend gemaakt tijdens een tv-uitzending op Kanaal Z.
 

Trends en Trends-Tendances organiseren dit jaar voor de 20e keer de uitreiking van de Trends Gazellen. Deze snelgroeiende bedrijven of 'Gazellen' zijn telkens sterke en competitieve bedrijven die het ondernemersklimaat in hun regio positief beïnvloeden”. Voor Limburg selecteerde de organisatie 250 bedrijven op basis van objectieve criteria. 

Ter gelegenheid van de verjaardagseditie werd ook een Super Gazelle gekozen, een onderneming die over de laatste 20 jaar de grootste groei in zijn provincie genereerde. Voor Limburg is dit Brouwerij Martens.

“We zijn enorm trots op de drie Ambassadeurs en de andere Gazellen”, zegt Johann Leten. “Ze tonen hoe economische groei onze samenleving verder helpt en ze wisten zelfs in het coronajaar hun onderneming te versterken. Dat maakt de titel nu extra bijzonder.” 

Voka – KvK Limburg staan achter alle initiatieven die ondernemerschap positief in de kijker zetten. “Ondernemingen worden te vaak het slachtoffer van een polemiek tussen economie en de samenleving. De twee horen weliswaar samen, dus moeten we ook samen mogelijk maken dat onze ondernemingen kunnen groeien. Economische groei blijft namelijk een must, zoals we aangeven in ons Plan Samen Groeien”, besluit Johann Leten.

Herbekijk hier de volledige tv-uitzending met de uitreiking van de Trends Gazellen 2021