Skip to main content
  • Nieuws
  • Tom Laveren: nieuwe gedelegeerd bestuurder Voka - KvK Mechelen-Kempen

Tom Laveren: nieuwe gedelegeerd bestuurder Voka - KvK Mechelen-Kempen

  • 01/03/2019

De raad van bestuur heeft beslist om Tom Laveren (42) te benoemen tot de nieuwe gedelegeerd bestuurder van Voka – Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen. Hij volgt Renilde Craps op. Tom wil vooral de lokale werking verder uitbouwen om meer ondernemers te bereiken. “Méér leden moeten ook de meerwaarde van Voka ervaren.”

Tom Laveren was tot voor kort directeur Diensten bij Voka – Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen. Nu is hij gedelegeerd bestuurder. Hij ziet meteen een missie. Wat dat voor jou betekent?
 
Tom Laveren
• “We gaan onze lokale werking verder uitbouwen. Het opzet is om meer ondernemers te bereiken. Hoe we dat gaan doen, vertellen we graag op 28 maart tijdens het netwerkevent VokaMatch in Grobbendonk. Kom dus zeker luisteren naar onze plannen.”
 
• “Zo’n 50 procent van onze leden maakt actief gebruik van ons pakket aan diensten. Dat moeten er meer worden. Heb je zelf al een opleidingen, seminarie of lab gevolgd? Top. Want zo ervaar je de echte meerwaarde van onze Kamer. Vandaag lopen er 269 unieke opleidingstrajecten bij Voka. Die kunnen van jou een nog betere ondernemer maken. Ga zeker eens kijken naar ons aanbod.” www.voka.be/activiteiten
 
• “Ons team is uitgebreid. Dat maakt het mogelijk om nog meer in te zetten op belangenbehartiging. Het gaat om dossiers waar jij mee zit en waar wij mogelijk een oplossing voor kunnen bieden. We zetten meer dan ooit in op het verdedigen van de belangen van onze ondernemers. Al in februari plannen we volop ontmoetingen met de nieuwe lokale besturen, stakeholders en decision makers.”
 
• “Ook ons team van experten is versterkt. Dit team kan je eerstelijnsadvies geven. En je begeleiden. Van start tot overname.”
 
Een nog betere service voorzien. En een échte meerwaarde zijn voor jouw onderneming. Zo kan je onze nieuwe aanpak best samenvatten. De komende dagen en weken zal je er nog van horen.
 
 

Contactpersoon

Wim Brillouet

Manager belangenbehartiging & woordvoerder

Advertentie Vermant - mei