Skip to main content
  • Nieuws
  • Tien dingen die je niet mag missen op de Nieuwjaarsinvitito 2020...

Tien dingen die je niet mag missen op de Nieuwjaarsinvitito 2020...

  • 04/12/2019

Op 9 januari heten we je van harte welkom op onze Nieuwjaarsinvitito 2020. Met bijna 3000 deelnemers is dit nog steeds het grootste netwerkevent van Limburg. Er komt die avond heel wat op je af! Daarom lijsten we voor jou enkele niet te missen items op...

Nog niet ingeschreven? Klik hier!

1. Bus vanuit Noord-Limburg

Glaasje champagne? Vanuit Noord-Limburg vertrekken meerdere bussen richting 'het Huis van de Limburgse Ondernemer'. Wij zorgen ervoor dat je veilig en wel thuis geraakt! Wil je meerijden? Stuur een mailtje naar onze collega Johan Maesen en hij helpt je graag verder.

2. Parking op Park H met een shuttle service naar Voka

Zoals elk jaar plaatsen we een deluxe tent van maar liefst twee etages op onze parking, met dank aan Veldeman. Parkeren wordt dus niet mogelijk. Daarom kan jij veilig en gratis je auto achterlaten op de parking bij Park H. De shuttle service van De Zigeuner brengt je tot vlak voor de ingang!

3. Catering van Gustus

Laat je verrassen door onze overheerlijke buffetten. Cateraar Gustus zorgt ook dit jaar voor culinaire hoogstandjes! Later op de avond verzorgen ze een late night snack. Hierover houden we je nog graag in spanning...

4. Ginbar van Wilderen

Mike Janssen van Brouwerij Wilderen laat je proeven van de beste Limburgse Gin. Net zoals vorig jaar ontvangt hij je graag aan de ginbar. Schol!

5. Wijnbar van Licata Vini

De beste selectie van Italiaanse topwijnen vind je dit jaar terug op de Invitito! Licata Vini laat je graag proeven van hun breed assortiment. 

6. Meeting points voor onze Netwerken

Op de tweede etage nodigen we al onze netwerkleden uit om samen te klinken op een gouden samenwerking in 2020! Om 21u verzamelt elk Netwerk aan zijn unieke meeting point.

7. De allereerste speech van onze kersverse voorzitter

Begin 2020 neemt Karin Van de Velde (CEO Callexcell) de fakkel over. De Invitito is voor onze eerste vrouwelijke voorzitter alvast de vuurdoop!

8. International Corner

Ook dit jaar nodigen we een vijftigtal ambassadeurs uit van over de hele wereld. Dit is de uitgelezen kans om je internationaal netwerk uit te breiden! Je kan ze terugvinden aan de International Corner.

9. Animaties door onze partners

Doorheen de avond zorgen een aantal van onze partners voor de nodige animatie en gadgets. Benieuwd? Wij verklappen nog niks!

10. Afterparty met DJ Bob Meister

Swing mee op de beats van onze DJ! Zet het jaar goed in en gooi de beentjes maar los ;-)

Nog niet ingeschreven?

Met dank aan onze partners

partners nieuwjaarsinvitito